USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик заявив, що шахтарям не варто скаржитися на затримку зарплатні

6 Листопада 2017 17:09
Волинським шахтарям не варто нарікати на затримку заробітної плати, натомість необхідно думати про збільшення видобутку вугілля. Про це 6 листопада заявив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

«Коли наші шахтарі нарікають на затримку заробітної плати, то я хочу, щоб всі розуміли, що це не провина держави. Така ситуація пов’язана із різким зменшенням видобутку вугілля. Це не дозволяє сьогодні покрити витрати шахти №9 і шахти «Бужанка». У мінусі зараз майже 60 тисяч тонн. І щоб там не говорили профспілки, але якщо немає вугілля – немає і бюджету. Тому треба думати над тим, чому впав видобуток вугілля, чому не запущена додаткова лава на «Бужнаці», - заявив Володимир Гунчик.

Нагадаємо, волинські шахтарі неодноразово виходили на протести через затримку заробітної зарплаті. Так, у жовтні гірники відмовилися спускатися в копальню. Люди вимагали виплатити заробітну платню за липень та серпень. На знак протесту гірники навіть перекривали дорогу на Ягодин.

Відзначимо й те, що Міністр енергетики та вугільної промиловості Ігор Насалик пропонував колективу копальні «Бужанська» вийти зі складу Державного підприємства «Волиньвугілля» і набути статус юридичної особи як окреме державне підприємство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
стаханов Показати IP 6 Листопада 2017 17:16
уголь теперь в штатах покупают, а шахтеры это пережиток проклятого совка...
Андрій Показати IP 6 Листопада 2017 17:22
Цікаво,а в Гунчика була коли небудь затримка заробітньої плати хоч на місяць?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Листопада 2017 17:42
Короче, то вже повне ДП "ВОЛИНЬбезВУГІЛЛЯ"! А зарплату-ДАЙ! А вуголька немає! А за шо тоді зарплату давати? Га, брати мої? Де в світі ше крім "ВОЛИНІбезВУГІЛЛЯ" зарплату дають нізашо, за ТАК?
скептик Показати IP 6 Листопада 2017 18:17
а гнусик скільки вугля на гора видає, що йому зряплату платять ? це вже повний гонд**ас. люди заробили гроші, а їх відмовляються платити
скептик-придуркам до скептик Показати IP 7 Листопада 2017 00:03
гондурас - це країна у центральній америці
АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Листопада 2017 19:30
Люди нічого не заробили, бо немає вугілля! А немає вугілля-немає грошей. Шахти шо не дають вугілля треба негайно закрити. Так зробили колись у Англії та Німеччині! І шо ангійці або німці стали гірше жити? Ні, вони стали жити краще коли свої шахти позакривали!
Саньок Показати IP 13 Листопада 2017 00:04
Ви шо йо... Люди працювали а зарплати їм не дають .А якщо ви такі розумні на те шоб закрити шахти, то дайте робрчі місця . За шо шахтарі мають сім'ї кормити??? Скільки ше чекати шахтарям зарплату за ті місяці які мали заплатити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus