USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині шахтарі відмовилися спускатися в копальню

2 Жовтня 2017 10:55
2 жовтня гірники шахт №9 та Бужанської не вийшли на роботу, оголосивши акцію протесту. Шахтарі готові висловити недовіру голові Волинської ОДА Володимиру Гунчику.

Про це повідомляє “БУГ”.

Так, нововолинські шахтарі оголосили акцію протесту та відмовилися спускатися в копальню. На роботу вийшли лише слюсарі, які лишилися на відкачку води.

Гірники копальні № 9 “Нововолинська” в ефірі інтернет-видання “БУГ” розповіли про причини протесту, озвучили основні вимоги та запевнили, що шахтарі готові висловити недовіру Гунчикові.



Згідно з постановою Ради голів Незалежної профспілки гірників України від 26-27-го вересня, заборгованість заробітної плати із нарахуваннями складає понад 500 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 2 Жовтня 2017 11:30
Я в шоці, брати мої та сестри! Шош то робиться? Коли буде вже той порядок? Га, хтось знає? Шо та молодь може дати державі-вугілля чи копоті? Як шахта не працює, як не добуває вугілля, то шо з такою шахтою державі треба робити? Га?
Щахтар Показати IP 2 Жовтня 2017 16:23
Гунчик приїде з підстилкою, наговорить, а толку мало...і в ресторан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus