USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гурт «Фіолет» випустив кліп про кохання на тлі війни, який зняли в Луцьку

26 Травня 2023 20:27
Український гурт «Фіолет» екранізував один із своїх останніх треків «Поживемо-побачимо».

За словами фронтмена гурту – співака, письменника та організатора фестивалю «Бандерштат» Сергія Колоса Мартинюка, «Поживемо-побачимо» – одна із небагатьох пісень «Фіолету», написаних після 24 лютого, яка не є прямою рефлексією на війну.

«Це щира сповідь людини з багажем років та досвідів, яка готова визнавати власні помилки, вади і боротися за щастя найближчих. Пісня, тлумачити слова якої, мабуть, і не потрібно – кожен відшукає там свій рядок і нагадування про пережите. Для мене «Поживемо-побачимо» – це абсолютно новий рівень відвертості зі слухачем, підкріплений важливим усвідомленням того, що час в нашій країні віднедавна побіг швидше ніж деінде, і жити потрібно вже. Жити, боротися, любити», – зазначив Колос.
Саундпродюсером пісні став уже добре відомий за співпрацею з «Фіолетом» Артур Данієлян. А режисерами відео – подружжя Варвари та Віталія Шевчуків з Луцька. Саме вони створювали для «Фіолету» кліпи «Кохана» та «Залишимось друзями».
Читати ще: «Сила» кожного українця: Фіолет випустив новий альбом, частково створений у Луцьку

Головні герої кліпу – Оля Валянік, керівниця волонтерського штабу «Ангар» та Олексій Кушнєр, бойовий медик ЗСУ. Пара зіграла самих себе після довгої розлуки через війну.
«Ми дуже мало проводимо часу після початку повномасштабної війни, бо кожен перебуває там, де є найбільше корисним, – коментують актори. – Побачитися вдається досить рідко. Так що знімання кліпу стали ще однією можливістю побути поруч, насолодитися одне одним, відчути запах коханої людини, обійнятися. В самому відео ми не грали ролі, ми щиро кайфували від того, яке ж це щастя – бути одне біля одного».
Знімали відео в Луцьку – на батьківщині головних героїв та самого гурту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus