USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Я відчуваю погану ауру, спрямовану на нас, - Кварцяний

3 Жовтня 2011 15:37
Після програшу луцької «Волині» від львівських «Карпат» із рахунком 0:2 головний тренер волинської команди під час післяматчевої прес-конференції назвав головні причини поразки у цій, на думку тренера, рівній грі.
Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».
Віталій КВАРЦЯНИЙ, головний тренер «Волині»:
«Гра не вийшла. Як зазвичай, в останніх 5-6 матчах, не заграв контингент футболістів, які не відповідають рівню вищої ліги. Але команда готувалася до гри добре. Ми були достатньо вмотивовані. Було за що гра. На хлопцях лежала велика відповідальність за результат. Але це дербі... І все ж таки шанси кращі були у «Карпат». Тому що вони і так дійшли до ручки, а ми ще не дійшли до ручки. Вони опинилися на краю провалля. І якби вони сьогодні програли, то там би, напевно, почалася реорганізація. Я думаю, що у нас реорганізації не буде, бо ми ще до ручки не дійшли.
Сама гра для нас складалася не так вже й погано. Але я знову не вгадав зі складом. Поставив на гру Кінаша. Я з ним багато говорив, просив. Він несерйозний, але здатен на нестандартні ходи. Та сьогодні через нього забили гол, він же «зробив» «жовті» Масло і Шикову й пішов. Перед грою він отримав зарплату, а зараз втік, навіть у роздягальні його немає. Я не очікував від нього такого. Я вірив у його футбольний талант. Але він так мені віддячив. Це вплинуло на організацію.
В цілому хлопці дуже старалися. Але щось не пішло. Згадайте момент, коли Масло бив після кутового. Потім добивав - уже розстрілював ворота, але десь узявся цей румун. А потім, коли був другий гол, не кинувся під удар, стояв поруч. Ось так вийшло, що чужі ворота захистив, а свої ні. Ось такі парадокси.
Гра була рівна. «Карпати» мали перевагу лише коли нас стало десятеро. Вони почали грати обережно, розігрували лишнього. Наша команда втомилася від безрезультатних спроб щось створити. «Карпати» ж утримували рахунок. Гра була програна і в ній далі вже не було ніякого сенсу.
Мені дуже прикро за вболівальників, які прийшли підтримати нас. Складно, але хай пробачать нас, якщо знайдуть в собі сили, за таке ставлення. Але таке буває, зараз у нас величезна чорна смуга. Я відчуваю погану ауру, спрямовану на нас. Деякі футбольні служби добивають нас, знищують рівність, яка є між командами. До нашого клубу немає поваги. Та я думаю, скоро ситуація вирівняється...
Футболістам дуже мало потрібно, щоб розгубитися. Шиков, Масло - бійці, дуже старалися. Та і Майкон вцілому зіграв непогано. Я передбачав, що ми отримаємо три жовтих картки. Пригадуєте, я після гри з «Іллічівцем» казав, що, напевно, ми в матчі з «Карпатами» отримаємо три попередження - отримали сьогодні два і одне вилучення. Ні Шиков, ні Майкон, ні Масло грати не будуть. Уже маю досвід, я це відчував. І нічого не можна зробити. За гарною картинкою у футболі є вищі сили. Ні футболісти у гарних футболках, ні судді у гарних формах нічого не вирішують. Я в останніх 5 турах це дуже відчуваю. Вболівальники десь частково бачать це, але я бачу більше. Буде грати у нас Мессі, Тимощук, вони нічого не вирішать.
- Зараз два тижні є до наступного туру, як будете готуватись?
- Збиралися їхати до Криму. Але я це відмінив. Вважаю, краще, якщо ми будемо тут. Зіграємо 8-го жовтня з «Динамо» (Брест). Перед матчем ми домовлялися: за перемогу - чотири дня відпочинку, за нічию - три, якщо програємо, то відпочиватимемо тільки два. Але команда дуже втомлена морально. Тому, я думаю, ми таки дамо чотири дні. Нехай обговорять, зберуться. Був момент, коли зібралися з капітаном. Поїхали в ліс на шашлики, пиво. Вийшли, обіграли «Іллічівець» й перестали це робити. Нехай самі розберуться. Все-таки такі заходи інколи спрацьовують позитивно.
Почнемо числа 5-го готуватися. Два дня потренуємося, потім зіграємо з Брестом. Будемо працювати вдома. Тепер потрібно вигадати, хто гратиме з «Динамо». Минулого року ми програли 1:5 і 0:3 стало уже на 14-й хвилині, я сидів і думав: «Пістолета немає, щоб застрелитися». Сиджу на стадіоні «Динамо», купа глядачів, просто жах! Головне, щоб цього не було. Будемо працювати з командою. Але деформувалася селекційна робота. Працюєш і кожен день бачиш свої помилки. Береш таких, тому, що краще немає. Хотілося б більше довіряти місцевим хлопцям. Ніби у дублі є непогані. Павлов вчора найкращий був, забив три гола. Сьогодні вийшов, загубився. Було бажання, але не зміг зачепитися за м’яч. Хотіли Карасюка поставити, але Рома травмувався вчора. Раніше ми сміливіше допускали молодь. Герасимюка я практично відрахував з команди. Він постійно ниє, весь час щось у нього болить. Тренуватися не хоче. Перевів його у дубль.
- У Шумахера травма?
- Так. У нього болі у стегні. Він просився на тренування. Але його спочатку треба обстежити, інакше може бути тільки гірше.
- Не так давно за «Волинь» грав Самсон Годвін, якого ви розкритикували. Як вам сьогодні його гра, але вже у стані суперника?
- Ні для кого не секрет, що він дуже хороший футболіст. У нас він тренувався непогано, видно що професіонал. Але все пішло не так у грі з «Металістом». Він мав зіграти у центральному колі, відбирати підстраховувати. Нам забивали голи, а він тікав у зону центральних оборонців. Очевидно за тих три тижні, що він був у «Волині», ми його добряче функціонально підтягнули. Кононов потрохи його втягнув у гру і він повернувся до свого рівня. Хоча я в це уже не вірив. Можливо, я повинен був почекати ще з тиждень. Ще погано він відіграв 25 хвилин з «Іллічівцем». Я його змінив і ми забили два голи. Він дуже порядна хороша людина, але навколо нього утворилася якась нездорова атмосфера. Почали там якісь додаткові виплати йому вибивати. Він уже не знав, що йому робити. Хоча раніше президенти клубів про все домовилися.
По сьогоднішньому матчу можу сказати, що зіграв він добре. Тай гравець він хороший. Але на той час була інша ситуація. Мені прикро, що так вийшло. Більше нічого не можу сказати. Просто я зразу хотів, аби він вийшов і посилив гру. А він посилив, тільки вже пізніше і не у нас. Якби мені рік назад сказали, що у нас може грати Годвін, я б не повірив, бо насправді вважаю його одним з найкращих опорників в Україні. Але віддав би усе за це, тому що він класний гравець. Але я вже почав думати, що він як і більшість нігерійців, «омолоджений» на 3-5 років. Ось Годвін 1983 року народження за паспортом. Я думав, що насправді йому мінімум на три роки більше. А він нормальний професіонал, відновився і доказав Кварцяному, що той у ньому не розібрався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Антиянек Показати IP 3 Жовтня 2011 19:20
"Я відчуваю погану ауру, спрямовану на нас": То найміть шамана. В Африці всі футбольні клуби так роблять :-)))))
Iгор Показати IP 3 Жовтня 2011 20:52
Видно автор статтi травить Кварца, не можна було iнший заголовок взяти ?? Завдяки ньому ми в ПЛ !!! треба його поважати, команда на 10 мiсцi, з гравцями рiвня першої ліги (без врахування Майкона, Шикова і Масло ).
Бомба Показати IP 4 Жовтня 2011 08:59
А може цю ауру розписали Палиця,Столяр і Димінський, які спостерігали за футболом з однієї кабінки ?
хелОоу пАнстВО грОмАдянстВО Показати IP 4 Жовтня 2011 09:51
"І якби вони сьогодні програли, то там би, напевно, почалася реорганізація." Ох, какие нотки страха за свою шкуру...) Думаю, что всё таки попахивает реорганизацией в вашей конторе..))
Реаліст Показати IP 4 Жовтня 2011 10:46
Попросить Палиця кварцяного на вихід... Важко керувати такою людиною, як В.В. Буде шкода, якщо так станеться - він легенда волинського футболу...
я з луцька Показати IP 4 Жовтня 2011 14:04
Вже надоїло слухати чергову відговопку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus