USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як Луцьк у міжнародному турсалоні представляють. ФОТО

11 Жовтня 2012 18:26
19 Міжнародний туристичний салон «УКРАЇНА 2012» відкрився 11 жовтня у Києві.

Про це повідомляють у Центрі туристичної інформації та послуг.

Салон відкрився на території Міжнародного виставкового центру, організаторами якої є компанії ITE Group Plc (Великобританія) та «Прем’єр Експо» (Україна).

Відвідувачів зустрічають богатирі Київської Русі та народні майстри, фінський Дід Мороз ‒ Йоллу Пуккі та індійські танцівниці, їм пропонують пляжі Домінікани і пампаси Аргентини, гірськолижні курорти Словаччини та Польщі і піраміди Єгипту.

Луцьк на міжнародному турсалоні представляють Наталія Бунда, начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради, Олена Семенюк, директор комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг» та члени гільдії медоварів України з Луцька.

Триватиме Міжнародний туристичний салон «УКРАЇНА 2012» до 13 жовтня. У перші два турсалон, як і склалося, проходить у форматі b2b ‒ для комфортного спілкування туроператорів і турагентів.

А 13 жовтня виставка відкриє двері для туристів. На цей день запланована грандіозна акція від експонентів «Парад подорожей». Беручи участь в акції, відвідувачі отримують шанс значно заощадити на зимовому відпочинку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Чеширский Кот Показати IP 12 Жовтня 2012 11:03
Девочки, при всем уважение, но этот стенд - совок.
Отто до Чеширский Кот Показати IP 12 Жовтня 2012 11:43
Котику, при всій повазі, зроби краще!
Секонд Хенд до Отто Показати IP 12 Жовтня 2012 13:25
А чому Кіт має робити цей стенд краще? Він же не представляє Луцьк у міжнародному турсалоні. Цілком з ним погоджуюсь.
Луцьк до Секонд Хенд Показати IP 12 Жовтня 2012 17:47
а що він зробив для того, щоб запрезентувати наше місто??? Тільки плутався під ногами?!
Чеширский Кот до Отто Показати IP 12 Жовтня 2012 15:02
Для Отто: "Чукча - не читатель, Чукча - писатель." :))))))))))
Iziy Shneerzon Показати IP 12 Жовтня 2012 13:18
Совок не стенд-совок в подходе к решению проблеммы. Если не прав-поправте. В тексте: "... директор комунального підприємства «Центр туристичної інформації та послуг». Вывод- эта организация финансируется с горбюджета. Это и есть суперсовок. Подобные центры очень нужны в туристических регионах. Например в Севастополе их 11, в Евпатории 8, Алуште 5, Симферополе 12. Но !!!Все они работают на коммерческих принципах за счет туроператоров. За процент от привлеченных туристов. Информация стоит денег. А Луцкий центр не заинтересован в привлечении туристов, зарплата гарантирована. Центр занимается иммитацией активной деятельности и симуляцией успехов, вроде подобных выставок, сооружений каких то объектов(откат) и т.д. Общий вывод-мертворожденный ублюдок.
D до Iziy Shneerzon Показати IP 12 Жовтня 2012 15:45
Для чого ви так спалили всю кантору? :(
Люся до Iziy Shneerzon Показати IP 12 Жовтня 2012 17:40
Чув дзвін та не знаєш де він. Тож для бовдурів написано "КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРЄМСТВО", а відповідно воно не фінансується із місцевогобюджету, а навпаки повинно заробляти грошики для місцевого бюджету. Інша справа, що керівник цього підприємства нічого не робить для того щоб поповнити той самий бюджет, а тільки падає на хвіст тим, хто організовує такі заходи.
луцьк Показати IP 12 Жовтня 2012 15:17
креативу- НУЛЬ . брошури розшарпано валяються на столі Ніяких емоцій не викликає- тим більше підійти .Тому і сидять одиноко .
пісня до луцьк Показати IP 12 Жовтня 2012 17:56
Відчувається жіноча заздрість...
Потап Показати IP 12 Жовтня 2012 18:12
А хоч один із дописувачів-крити(к,н)ів знає скільки праці та нервів треба вкласти, щоб попасти на цю виставку та організувати хоча б такий стенд? Треба дякувати тим людям, які роблять все можливе та неможливе, аби привести в місто туристів. А стенд створюється в межах тіх копійок, які вдалося вискребти із бюджету.
Чеширский Кот до Потап Показати IP 14 Жовтня 2012 20:51
А что должны делать чиновники? Это их РАБОТА!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus