USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Як Луцьк відзначає 69-ту річницю визволення від фашистів. ФОТО

1 Лютого 2013 14:08
Вшанування героїв, які загинули під час визволення Луцька від фашистських загарбників, розпочалося 1 лютого панахидою на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Присутні вшанували пам`ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Потому голова Волинського обласного і Луцького міського комітету партизанів і підпільників Іван Глущук звернувся до учасників зібрання: «Сьогоднішній день для воїнів велике свято. Разом з воїнами радянської армії, ми, партизани, йшли в спільному залізному строю воювати за щастя народу, за Україну, за землю свою. Щоб знову на полі стояли жита, і наша безсмертна стіна золота, щоб яблуні квітли у білих димах, щоб вільная пісня летіла в степах…»

Квіти до стели «Братська могила воїнів Великої вітчизняної війни» поклали ветерани, представники влади, та інші учасники зібрання.



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 1 Лютого 2013 14:16
Празднік для окупантів. Реальних ветеранів вже нема на світі, залишились бувші нкведисти та лагерні вертухаї.
Misteria Показати IP 1 Лютого 2013 14:23
здоров'я та довгих літ життя усім ветеранам!
Дмитро Показати IP 1 Лютого 2013 14:48
Цього дня мусить бути день пам'яті полеглих у тій жахливій війні, без блюзнірської червоної тряпки і дітей у формі з більшовицькою символікою. Совкове ідолопоклонство процвітає
Хрущов Показати IP 1 Лютого 2013 15:42
Дуже згідний, справжніх ветеранів вже не має.
Хрущов Показати IP 1 Лютого 2013 15:43
Згідний, справжніх ветеранів вже не має.
Ги-Ги Показати IP 1 Лютого 2013 16:16
А журналісти з перепою таку статтю написакали чи перемерзли. Ветерани молодці честь їм і хвала, що тримаються. Але послідовність була нета. Дуже обєктивненько.))))))))))) Це увесь ресур буде таким далі чи лиш під вибри.
Олежик Показати IP 1 Лютого 2013 18:03
Стара військова верхівка прийщла пом"янути тих, по чиїх же головах і досягнула успіхів в армії...сумно якось... Притому, що ота перелякана дівчина в ватніку і шапці-вушанці на всі 100% відображає радянську армію тих часів....і морально і матеріально... Вічна слава загиблим в тій жахливій війні, вічна ганьба тиловим щурам, що за всю війну далі канцелярського столу не бували !!!
МиколаЙЧИК Показати IP 1 Лютого 2013 18:19
Сидячи в теплі і добрі, ви ще маєте совість обговорювати ветеранів.Справжні вони чи ні.Мій дід червоноармієць, воював за вихволення нашої рідної землі від загарбників.Ви морального права не маєте навіть "гавкати" в строну цих героїв-ветеранів.Та ви і одної сотої відсотка не зробили для нашої держави, що зробили ці дідусі і бабусі.Ви просто ..діоти.
Лучанин Показати IP 1 Лютого 2013 19:30
Гбісти...асвабадітелі....Відмінити пенсію і забрати квартири...і відправити туди звідки приїхали...оце був би реальний подарунок нкаведістам
Сергій Показати IP 1 Лютого 2013 21:54
Щодо справжніх ветеранів, то на урочистостях у Луцьку був справжнісінький) див 2-ге фото знизу) - в лютому 1944 року командир вогневого взводу батареї 45мм гармат 29-го гв.кп (8-ма гв.кд) гвардії лейтенант Петро Петрович Маклаков. за перші бої на Волині , відвагу в боях під Клаванню та рівним нагороджений орденом Червоної Зірки. Фронтовими дорогами прокрокував до 9 травня 1945.
олена Показати IP 2 Лютого 2013 08:52
Чому ви такі жорстокі? Просто соромно перед отим ветераном. Нехай він там один справжній, але меморіал - це місце святе. Звідки така ненависть до тих людей, які загинули в роки війни? До своїх померлих родичів ми всі йдемо на цвинтар і несемо квіти, не думаємо, чи зробили вони щось хороше, чи погане.
ЭЛЕЗИУМ до олена Показати IP 2 Лютого 2013 18:44
олены-РЕСПЕКТ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus