USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Янукович хоче паузу у стосунках із Європою

11 Травня 2012 15:08
Президент України Віктор Янукович вважає, що пауза у відносинах між Україною і Євросоюзом піде на користь обом сторонам.
Про це повідомляє Газета.UA.
«У нас підготовлені всі документи на підписання договору про асоціацію, про зону вільної торгівлі. Зараз, я б сказав так, Європейський Союз запропонував паузу. І я так розумію, що вона піде на користь, ця пауза, і Україні, і Європейському Союзу», - сказав Янукович на зустрічі з президентом Молдови Ніколає Тимофтій в Києві.
За словами українського президента, сторони розберуться в існуючих проблемах, і відповідь буде знайдено в правовій площині.
«Я думаю, що відповідь тут буде лежати, перш за все, вам це зрозуміло, як юристу, в правовій площині ... і політизація цього питання, вона, звичайно, носить тимчасовий характер», - підкреслив Янукович.
За його словами, відповідь на це питання повинні давати юристи і фахівці у правовій сфері, а влада повинна створити відповідні для цього умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаючий Показати IP 11 Травня 2012 16:34
Це не Янукович хоче паузу, а його поставили у положення "поза грою". Тож ляпаэ, щоб якось виправдатись
Здрасте Показати IP 11 Травня 2012 18:03
Ще б президенту Непалу поскаржився. Тупак.
Степан Показати IP 11 Травня 2012 20:23
Янукович Волинь за тебе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus