USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Янукович на посаді Президента не поспішає на Волинь

25 Лютого 2012 15:29
За два роки Президент Віктор Янукович відвідав усі регіони України, окрім Волині. При цьому найбільше поїздок Президент здійснив до Київської та Донецької областей.

Про це повідомляє Тиждень.

На Донеччині за 2 роки на посту Президента Янукович побував щонайменше дев'ять разів. Так, він відвідав рідне Єнакієве, взяв участь у відзначенні 90-річчя з дня народження льотчика-космонавта Георгія Берегового. Місцеві запам’ятали цей візит кількагодинним затором.

Також Янукович побував на святкуванні 75-річчя футбольного клубу «Шахтар». Приїжджав на похорон прем’єра Криму Василя Джарти. Крім того, 18 жовтня 2011 року Янукович зустрівся у Донецьку із президентом РФ Дмитром Медведєвим.
У Києві та Київській області Президент побував з візитами, згідно із даними сайту глави держави, щонайменше 11 разів.
Під час відвідин Київської області Янукович, зокрема, був присутній на відкритті радіологічного корпусу обласного онкодиспансеру, корпусу центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Крім того, він взяв участь у відкритті погруддя Тараса Шевченка у місті Буча та двічі побував на ЧАЕС. Також президент два роки підряд із подарунками відвідує Вишгородський районний дитячий будинок «Любисток», що в селі Нові Петрівці. Зазначимо, що у цьому ж селі знаходиться резиденція Януковича «Межигір’я».
Крим Янукович відвідав щонайменше чотири рази. Перша поїздка відбулася майже одразу після інавгурації – 18 березня 2010 року. Всі наступні поїздки президент здійснив влітку. Так, у 2010 році він провів неформальну зустріч глав країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав, а також відкрив етап Кубка світу з ралі Прайм Ялта Ралі-2011.
Свої відпустки у 2010 та 2011 роках Президент провів у Криму.
Чотири рази президент Януковичтакож відвідав Дніпропетровську область, при чому останній візит відбувся 24 лютого цього року.
Перша поїздка до Львівської області у президента Януковича відбулася лише з другого разу: візит запланований на середину квітня відбувся лише 27 травня 2010 року. Друга поїздка до Львова відбулася у квітні 2011 року - Янукович провів засідання Ради регіонів, яке супроводжувалося сутичкою між правоохоронцями та активістами громадських організацій.
Під час третього візиту Янукович не пробув у Львові і трьох годин. Він оглянув стан реконструкції аеропорту «Львів», відвідав Львівський автобусний завод та проінспектував готовність до відкриття львівського євростадіону.
Тричі Янукович побував також на Харківщині, Луганщині та Сумщині. Зазначимо, що у Глухові (Сумська область) у вересні 2010 року Янукович побував у рамках автопробігу Санкт-Петербург-Київ разом із російським президентом Дмитром Медведєвим.
Двічі Янукович відвідав Кіровоградську область. Останнього разу – 31 січня 2012 року – відкрив перинатальний центр.
Однак через деякий час з’явилося повідомлення, що центр не працює. Згодом прем'єр-міністр Микола Азаров пояснив, що перинатальний центр у Кіровограді знаходиться в нормальному стані.
По два рази Янукович з’їздив із робочими поїздками до Рівненської, Черкаської, Херсонської та Полтавської областей. У 2010 році Янукович відкривав Сорочинський ярмарок на Полтавщині, однак у 2011 році вже не приїхав.
Один раз за два роки перебування на посту глави держави Янукович відвідав Херсонську, Запорізьку, Закарпатську, Івано-Франківську, Чернігівську, Хмельницьку, Одеську, Миколаївську, Житомирську, Чернівецьку та Тернопільську області.
На Миколаївщині Янукович взяв участь в урочистій закладці головного корабля класу «корвет» для Військово-морських сил. У Житомирській області відкрив першу в Україні трирівневу транспортну розв'язку, на годину заблокувавши на ній рух.
А поїздка до Чернівецької області запам’ятался вишикуваною колоною працівників місцевого заводу, які махали прапорцями на шляху проходження президентського кортежу. Самому Януковичу це не сподобалося. «Я проти того, щоб прапорцями махали», - сказав він.
Разом з тим в Одесі суд заборонив пікети у день візиту Президента.
Фактично робочої поїздки до Тернопільської області Президента Януковича теж не було. На Тернопільщину він побував 7 січня 2012 року – він помолився на Різдво в Свято-Успенській Почаївській Лаврі.
А от Волинську область президент досі не відвідав. Його поїздку, заплановану на грудень 2010 року, було скасовано через погані погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Люда Показати IP 25 Лютого 2012 16:04
Пане Клімчук, як прокоментуєте це? Чому гарант боїться Волині.
Волинянин Показати IP 25 Лютого 2012 19:03
Янукович явно боїться Волині. Бо чомусь так заведено у влади, що хтось із керівників з"явиться на Волині то потім його знімають з посади.Наш край для влади явне невезіння.
111 до Волинянин Показати IP 26 Лютого 2012 14:32
100% після візиту міністрів на Волинь їх знімали
Лучанин Показати IP 25 Лютого 2012 19:17
Шановні земляки-волиняни! Тішмося, що не їде - чистішим буде наше повітря і не будуть з...ні рожевими обіцянками мізки.
Лучанин до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2012 03:47
А я не погоджуся. Коли вони їдуть, то хоч вулиці прибирають. А так сидимо по вуха в лайні.
Однокласник Показати IP 25 Лютого 2012 23:16
Він не знає, що таке Волинь. Коли в школі на географії вивчали Волинь, майбутній Гарант брав участь в олімпіаді з математики (фізики, укр. мови), тому тему пропустив.
Taras Now Показати IP 26 Лютого 2012 06:27
Янукович буде в Луцьку, але його засмучує стан зупинок громадського транспорту, зокрема на Старому ринку. За неперевіреними даними, в чащобі поза зупинкою й досі переховуються чи то партизани, чи то бандерівці...
міщанин Показати IP 26 Лютого 2012 13:25
Лучанину. А подивіться у себе в хаті. Чи не в лайні ви сидите? Добре роздивіться. Все треба починати з себе.
1111 Показати IP 26 Лютого 2012 17:17
А чого їхати? Самі прочитайте уважно статтю. В Києївській області взяв участь у відкритті радіологічного корпусу обласного онкодиспансеру, корпусу центру дитячої кардіології та кардіохірургії. В Кіровограді відкрив перинатальний центр. У Житомирській області відкрив першу в Україні трирівневу транспортну розв'язку, на годину заблокувавши на ній рух. А що такого грандіозного відкривали на Волині? От і виникає питання чи варто їхати, щоб поспілкуватись з обласним керівництвом, коли все це керівництво можна і в Київ визвати.
Хи-Хи Показати IP 26 Лютого 2012 18:22
Оборжатся можно. У волыняк мания величия. "Боится"- не замечает. Дотационная область. Ничего сама не может.
Міщанину Показати IP 27 Лютого 2012 13:44
З Вашої голови, мабуть, шапок не зривали. То ж краще спокійно носіть їх, ніж жити у страсі від хамів.
1944 Показати IP 28 Лютого 2012 09:01
Такой презик Украине 100 лет нужен,а Волыни, тем более.Вы,что заскучились?Лучше пусть климчук поедет к нему,станет в привычную для него позу(после перепоя)и,этого достаточно!А то нам придётся услышать из уст Янека,что Волынь- это часть Приднестровья,как и ДНЕПРОПЕТРОВСК!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus