USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Янукович обіцяє декриміналізувати статті Тимошенко

27 Січня 2012 15:10
Президент Віктор Янукович ще раз обіцяє змінити статті Кримінального кодексу, за якими засуджена Юлія Тимошенко.

Про це він сказав під час ланч-конференції в Давосі, організованої фондом Пінчука, - повідомляє Українська правда.

«Що стосується справи, за якою Тимошенко відбуває покарання. Це питання суперечливе, я отут згодний з вами, пан президент», - сказав Янукович, звертаючись до модератора панелі - екс-лідера Польщі Олександра Кваснєвського.

«У політико-юридичній площині - нам треба вдосконалювати наше законодавство. Статті 364, 365 повинні більше відповідати європейським стандартам. І так воно й буде найближчим часом», - сказав Янукович.

Він дорікнув своїм попередникам, які «20 років не займалися вдосконалюванням» Кримінального кодексу в цій частині.

«Прийде час, коли подібного роду злочину (за які засуджена Тимошенко), будуть розглядатися в політичній площині. Або, як у Польщі, де їх розглядає трибунал», - додав Янукович.

Однак, за його словами, сьогодні необхідно керуватися діючим кримінальним кодексом.

«Це питання спірне. Я не кажу, що претендую на право істини, але коли наші опоненти говорять, що істина - це те, що говорять вони - на істину впливає тільки Всевишній», - сказав Янукович.

«Ми повинні жити в площині сьогоднішнього законодавства. Неправильно обвинувачувати, у тому, що хтось виконує чинні закони України», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 27 Січня 2012 16:04
Як то кажуть "обещать не значит жениться"
Лучанин Показати IP 27 Січня 2012 16:22
Якщо ж народ кинутий Юлькою хоче повторення, то нехай. Давайте просто візьмемо ті статті без імен. Виходить що чиновники будуть безнаказанно знущатись над людьми суттєвим підвищенням цін на все через їх діяльність. Власне я таких євростандартів не хочу. Чому просту людину мають наказати за чесне життя, а їх нагородити за згвалтування всієї країни? Чому ж тоді не випутити всіх крадіїв - вони ж теж по аналогії приносять своїми діями збитки? Чому ж це не політика? Суми набагато менші? Тим хто так любить ВОНА - не забувайте, шо після прийняття цієї декриміналізації ви вже ніколи не зможете відомстити тим кого так не любите!
111 до Лучанин Показати IP 27 Січня 2012 19:22
Правда 100% Взагалі розвяжуть руки політикам. Навіть самий чесний чиновник, зможе вчинити злочин знаючи що йому за це не буде.
Лучанка Показати IP 27 Січня 2012 21:33
Ну я згідна, просто треба їх всіх посадити,або не статті вивчати та перепсувати на рівні з Європою,там люди не такі як в нас, там крадуть,це безумовно,але там рооблять,а не тільки крадуть безбожно!!! А на рах. Юлі..., краще нікого з них, всіх закритиа, то таке шоу вже влаштували,що я не знаю,назив. : "для пенсіонерів"!!!
Лучанці до Лучанка Показати IP 28 Січня 2012 18:42
Так точно. Європа із своєю чесність твердо іде до дефолту. Євро девальвує. Цікаво хто слідуючий після Греків та Італійців? І ми в таке болото премось. А на рахунок влади, Ви праві, Янукович схоже за себе боїться тому і статтю викреслюють. Яка це ПОЛІТИЧНА відповідальність? Людина підробила документи. Причому ПОСТАНОВУ КМУ замінила власним РОЗПОРЯДЖЕННЯМ? Що тут ПОЛІТИЧНОГО? ТА в такому випадку кожен сільський голова замісь рішення СЕСІЇ всі питання буде розглядати власним РОЗПОРЯДЖЕННЯМ. Це також політична відповідальність?
Читач Показати IP 28 Січня 2012 11:55
Лучанка, ви розумієте те, що ви пишете? Особливо останній абзац? Чи ви прямо з доярок в коментатори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus