USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Янукович стане професором найпрестижнішого російського ВУЗу

26 Листопада 2010 08:11
Президент України Віктор Янукович стане почесним професором Московського державного університету.

Про це повідомила 25 листопада Українська правда з посиланням на Газета.ru.

У ході візиту до Росії президент України прочитає студентам і викладачам МГУ лекцію, після чого йому вручать диплом і медаль почесного професора.

Як відомо, Янукович вже є доктором економічних наук і професором, що не завадило йому під час попередньої виборчої кампанії вписати в свою автобіографію слово "проффессор" з двома "ф".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Fantom Показати IP 26 Листопада 2010 08:46
Ахтунг ! та він же всіх букв не знає ! Опозорився в Україні, то ще в Росії хоче, коли ти вже заспокоїшся, ПроФФесоре ?
Jo Показати IP 26 Листопада 2010 09:03
Ото вже опустився до рівня плінтуса поважний колись МДУ, ото вже суперовий буде проФФесор! А чи комфортно буде справжнім вченим? І цікаво,про що буде лекція, написана Анею і озвучена проФФесорм?Студентам буде весело!
IgorOkCJ Показати IP 26 Листопада 2010 09:17
та що ж це.. знову різні СМІ пишуть різну інфу!! На сайті ТСН написано: Янукович не стане професором найпрестижнішого вузу Росії а тут пишетьс , що стане.. кому ж вірити))))!
VSC Показати IP 26 Листопада 2010 11:56
Чему удивляться, у нас председатель верховного совета - академик, правда он не руководит ни одни институтом, не занимается развитием науки. А тут всего-то почетный профессор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus