USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Ідіть на ток-шоу», – Поліщук про спроби піару депутатів

26 Вересня 2018 12:26
Окремих депутатів Луцької міськради закликали іти на ток-шоу, якщо вони хочуть пропіаритися.

Про це під час засідання сесії 26 вересня закликав радник міського голови Ігор Поліщук.

Так, депутат Андрій Покровський під час обговорення бюджету вкотре закликав виділити кошти на програму забезпечення житлом учасників бойових дій на сході, втім не запропонував, звідки їх взяти. Натомість депутат Юлія Вусенко постійно апелювала до порушення регламенту під час обговорення проекту бюджету.

Однак Ігор Поліщук наголосив, що можна висловлювати багато пропозицій, але також потрібно пропонувати і варіанти наповнення міської казни.

«Ми постійно шукаємо, як наповнити бюджет, зокрема підвищили ціни на рекламу, розглянеться проект рішення про аукціони на розміщення МАФів – це взагалі інноваційне рішення в Україні. Ми продаємо комунальне майно, і не за схемою Яковлева – коли воно продавалося за копійки. Щодо обговоренню бюджету, то це перетворюється на шоу. Хочете – ідіть на ток-шоу. Для чого ці безглузді запитання? Можливо, депутатам просто цікаво прийти та поставити питання. Відповідно до регламенту, депутат має входити до постійної комісії, однак Юлія Вусенко не входить до жодної. Минулого року вона пропустила половину засідань, тож взагалі має підпадати під закон про відкликання», - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus