USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інтерв'ю Ігоря Коломойського про вибори, «Квартал-95» та свої перші великі гроші. Частина ІІ

28 Листопада 2018 08:04
Вийшло продовження інтерв’ю відомого бізнесмена і президента Об’єднаної Єврейської Общини України Ігоря Коломойського. У передачі KishkiNa шеф-редактор сайту LB.ua Соня Кошкіна ставила Ігорю Валерійовичу низку актуальних питань про Україну, вибори і його політичні проекти.

Ігор Валерійович добре відгукується про Зеленського, але повністю спростував чутки про те, що будь-яким чином впливає на діяльність студії «Квартал-95», заявивши, що колишні КВНівці мають повну свободу творчості, пише jewishnews.

На питання Кошкіної, про те, чи зможе Зеленський керувати країною під час військового конфлікту, бізнесмен відповів, що в сучасних умовах командиру не обов’язково бути професійним військовим — для цього є Генштаб і Міністерство оборони.

Бізнесмен дав свої коментарі з приводу перспектив українських політиків і партій на майбутніх виборах. Найбільш «живою», на його погляд, партією є «УКРОП», а у «Відродження» буде багато конкурентів зі схожими ідеями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ІГОР КОЛОМОЙСЬКИЙ РОЗПОВІВ, ХТО МАЄ НАЙБІЛЬШІ ШАНСИ СТАТИ ПРЕЗИДЕНТОМ

В цілому, Коломойський вважає, що «питання управління держави не пов’язане з персоналіями», головне, щоб державна система запрацювала. А для цього потрібно перезапустити економіку.

Також Ігор Валерійович розповів про свої перші «великі гроші», які заробив в 1985 році в Казахстані, про своє ставлення до бізнесу і гармонію з самим собою.

Нагадаємо, у першій частині інтерв’ю Ігор Коломойський говорив про Порошенка, Медведчука, «Приватбанк» та прослуховування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Виборець Показати IP 27 Листопада 2018 18:48
Легко говорити з-за кордону
Анонім Показати IP 27 Листопада 2018 19:43
свій чувак! дякуємо за мир в дніпрі і одесі. а кошкіна як ведуча - дно, як можна так перебивати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus