USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Поліщук привітав луцьких спортсменів з визначними досягненнями на чемпіонаті Європи та зимових Юнацьких Олімпійських іграх

29 Березня 2024 15:19
Міський голова Ігор Поліщук провів зустріч із луцькими спортсменами Богданом Мочульським (джиу-джитсу) та Аліною Хміль (біатлон), які у 2024 році досягнули високих результатів на Чемпіонаті Європи та зимових Юнацьких Олімпійських іграх.

Про це повідомили у міськраді.

Разом із ними на зустрічі були присутні тренери Аліни Хміль – Роман Андрійчук і Микола Поліщук – і директор департаменту молоді та спорту міської ради Володимир Захожий. Він поінформував міського голову про нові досягнення спортсменів.

27-річний Богдан Мочульський – військовослужбовець Волинського прикордонного загону – неодноразовий призер чемпіонатів Європи, світу, переможець чемпіонатів світу, дворазовий чемпіон Всесвітніх ігор. У 2024 році Богдан здобув золоту медаль на Кубку Європи. Наставник спортсмена – заслужений тренер України Ігор Юхименко.

16-літня Аліна Хміль – кандидат у майстри спорту з біатлону і перша спортсменка, яка потрапила на зимові Юнацькі Олімпійські ігри від Волинської області за весь час незалежності України.
Читати ще: Брат на чемпіонаті України, сестра – на Олімпіаді: здобутки біатлоністів з Волині

«Біатлон для нашої громади – новий вид спорту, і нам дуже приємно, що маємо такі хороші результати», – зазначив Володимир Захожий.

Міський голова привітав спортсменів з успіхами та подякував за гарний приклад для всіх мешканців. «Хочу подякувати вам за те, що ви професійно займаєтеся спортом, досягаєте високих результатів, мотивуєте дітей і молодь займатися спортом, оскільки він формує характер, що особливо важливо сьогодні».

Ігор Поліщук запевнив спортсменів та їхніх тренерів, що місцева влада надалі сприятиме розвитку спорту в громаді, адже під час війни важлива кожна перемога. «Ваші успіхи сприяють тому, що прапор нашої держави майорить на найбільших спортивних аренах світу і нагадує світу про Україну», – підкреслив міський голова, вручаючи спортсменам грошові сертифікати на суму 10 000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus