USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ігор Палиця розповів, як почав заробляти гроші. ФОТО. АУДІО*

11 Жовтня 2012 16:42
Свій бізнес кандидат в народні депутати Ігор Палиця почав із продажу штанів у кооперативному магазині в центрі Луцька.

Про це Ігор Палиця розповів під час урочистостей з нагоди 45-річчя Центру профтехосвіти у Луцьку 11 жовтня.

За словами бізнесмена, він знає про Центр профтехосвіти у Луцьку ще з початку 1990-их років. Мовляв, саме тоді він робив перші спроби займатися бізнесом.

«Я купляв тканину на 33-ому кварталі. Приїхав сюди, домовився з 6 працівниками. Вони шили. Я давав тканину, давав ґудзики, давав замочки, вони шили брюки. Я ці брюки завозив у перший кооперативний магазин на Радянській (вулиця Лесі Українки, ‒ «ВН»), реалізовував і так починав заробляти», ‒ розповів Ігор Палиця.

Він зауважив також, що саме тоді познайомився зі своєю майбутньою дружиною. «Треба було заробляти гроші на подарунки, в кафе зводити», ‒ додав Ігор Палиця.

Окрім того, Ігор Палиця зазначив, що допоможе Центру профтехосвіти розвиватися у межах програми розвитку Луцька благодійного фонду «Новий Луцьк», який, за його словами, відновить свою роботу після виборів.
«Майбутнє ‒ за професійно-технічними училищами. Професія спеціалістів, які закінчують коледжі, мають свою спеціальність, яка невдовзі матиме дефіцит через те, що ця галузь не була профінансована на достатньому рівні, і всі намагалися після школи йти в університети. Тому я хотів запропонувати вам написати програму, що вам треба», ‒ зауважив Ігор Палиця.

«У вас має бути все найсучасніше для того, щоб фахівці, які виходять з вашого закладу, мали 100% можливість працевлаштування, щоб за ними стояла черга», ‒ додав бізнесмен.

Задля розвитку Центру профтехосвіти Ігор Палиця запропонував ще одну програму. За його словами, вже після виборів до ВРУ Центр може укласти угоду із фондом «Новий Луцьк» щодо пошиву одягу для сиріт і тих, хто не має можливості себе забезпечити. «Я забезпечу всім необхідним, ви будете шити, і ми разом з вами цю програму зробимо», ‒ зазначив Ігор Палиця.

Окрім того, Ігор Палиця поділився й іншими планами щодо розвитку Луцька. Зокрема, за його словами, він хотів би зробити штучне футбольне поле напроти Центру профтехосвіти. «На ньому зможуть грати всі і займатися», ‒ додав Ігор Палиця. Також ‒ будівництво спортивного комплексу із 25-метровим басейном.

На урочистості з нагоди свята завітали й інші гості. Тож, з-поміж інших у Центрі були присутні перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, заступник начальника управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації Георгій Грушка, соціальний партнер, директор ЛНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 – ліцей» Луцької міськради Василь Ольхович та директор Волинського еколого-натуралістичного центру Валентина Остапчук.

Директор Луцького центру профтехосвіти Ольга Завацька зазначила, що пишається тим, що керує таким потужним педагогічним колективом. Розказавши про розвиток закладу, вона зазначила, що центр профтехосвіти завжди рухається вперед, покращуючи якість освіти, застосовуючи інноваційні технології. «Ми готуємо тих, хто створює виробничий потенціал нашої держави, робить якісь матеріальні цінності», ‒ додала вона.



До того ж, з її слів, завдяки праці колективу заклад увійшов у перелік кращих закладів України. Тож, інші вивчали досвід центру профтехосвіти. Окрім того, заклад постійно бере участь у міжнародних проектах. Зокрема, минулого року на 10-му міжнародному фестивалі перукарського мистецтва Центр відзначили 2-ома дипломами і вимпелом.

Вона також зазначила, що Центр переміг у конкурсі «100 кращих товарів Волині» за виготовлення сценічних костюмів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
нарколог Показати IP 11 Жовтня 2012 16:45
А шо то за дядько на світлині із синім носом?
федір до нарколог Показати IP 19 Травня 2013 20:17
))))))))
123456 Показати IP 11 Жовтня 2012 17:24
заступник начальника управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації Георгій Грушка
ветлікар. Показати IP 11 Жовтня 2012 18:18
Ніс не синій, а кольору гартованого чавуну. Це ще гірше, ніж синій. Це вже остання стадія.
Лелик до ветлікар. Показати IP 11 Жовтня 2012 20:59
Ось на таких Палиця і розраховує! :)
Чеширский Кот Показати IP 11 Жовтня 2012 18:25
СамыйГлавнйКандидат может похвалиться тем, что не был в мелком криминале, не катал наперстки, не крал сумок, не клал утюг не спину, не вставлял паяльник в .........
за Палицю Показати IP 11 Жовтня 2012 18:35
Отак треба заробляти гроші, а то всі плачуться, що бідні. Хочуть зразу хапати зірки з неба. Не вийде! Поганому танцюристу завжди підлога заважає, як і імпотенту - клітор. Учіться в Палиці, бізнесмени хр*ві. Він все прошов, тільки чистильщиком взуття не був.
Василий до за Палицю Показати IP 12 Жовтня 2012 20:59
Пошей штаны, продай и розбагатей....!!!!
Петро Показати IP 11 Жовтня 2012 19:17
Як в цьому "сайдинговому дизайні " може народжуватись щось продвинуте......це ж 75 рік.
Огірок Показати IP 11 Жовтня 2012 19:38
Де той Палиця вже не був. Наобіцяв стільки!!! Залишилось ще напевно збори на кладовищі в Гараджі зробити,-лохи закінчуються!
ТИЦЬ - ЗДИЦЬ.. Показати IP 11 Жовтня 2012 22:09
ОЦЕ НА ШТАНАХ ЗАРОБИВ)
Сергій Показати IP 12 Жовтня 2012 08:53
Якби не його тато, то до цього часу б штани шив
SET Показати IP 12 Жовтня 2012 09:00
Оце вже волинські новини "касануть" бабла за публікацію новин про Палицю, щодня щось про нього із розділу "ні про що" ! Кожен заробляє як може)
Fantom до SET Показати IP 12 Жовтня 2012 13:52
Так він і є власником "Волинських новин" ))))), якщо ви не в курсі.
Гастарбайтер Показати IP 12 Жовтня 2012 09:42
А чого вiн мае розказувати, те що й так вiдомо? - каррера завдяки родинним зв`язкам. Не вмiеш гендлювати - треба працювати
Електорат Показати IP 12 Жовтня 2012 09:58
Знаємо колишнього власника Валіка, цього кооперативного магазину,то він щось не дуже розбагатів продаючи штани-пальонки!Він і по сьогоднішній день торгує на ринку!А чим займався Палиця на початку 90-их і яким шляхом заробляв свої статки,то це не для кого не таємниця!
Чеширский Кот до Електорат Показати IP 12 Жовтня 2012 11:41
Валік не власник, а співвласником був. та й не базарі він не стоїть, зовсім іншим займається.
юз Показати IP 12 Жовтня 2012 10:02
Еврей,он и в Африке еврей!!!
Галя Показати IP 12 Жовтня 2012 10:31
Якщо Палиця такий добрий, то чому буде шити одяг для сиріт після виборів у ВР? Виберете мене - пошию штани, не виберете - будете без штанів ходити. Але ж діти-сироти не беруть участі у виборах через малий вік, то чого ж їх дурити.
Аня до Галя Показати IP 13 Жовтня 2012 22:43
тому що він не має права робити щось прямо зараз,бо це буде роздивлятись як підкуп. і якби хотів купити ваші голоси таким чином як ви говорите,то б нічого не робив, а просто заплатив куди треба і пройшов собі. дивні люди..людина для міста стільки робить і буде робити,а ви плюєтесь. вам не вгодиш ніколи. любите тільки слухати гарні обіцянки.в 2004 наслухались вже. ще не вистачило?)
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2012 12:09
Перш ніж давати такі коментарі необхідно пам'ятати, що візуальне сприйняття людини не завжди є об'єктивним. Заступник начальника управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації Георгій Михайлович Грушка шанована ї знана людина в області та Україні.
)))) до Анонім Показати IP 12 Жовтня 2012 18:16
Адекватный комментарий))) Ато вот и меня тоже задело.
остап Показати IP 12 Жовтня 2012 12:49
а чого тільки Палицю серед усіх кандидатів запросили на урочистості і чому Кравчук постійно поряд. Мабуть це він, як представник влади просовує цього кандидата... га?
Саша Показати IP 12 Жовтня 2012 16:12
Чеширский Кот - за гроші пише коменти на volynnews, щоб зробити інтриги на сайті
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2012 17:19
Чеширський кот -це засланий козачок штабістів палкіна!
і знову Саша) Показати IP 12 Жовтня 2012 17:54
На кожній новині його комент...робота така - це сайтопіарець, а не засланець. тут не в палкіні діло)
Марія Показати IP 12 Жовтня 2012 19:31
Кравчук як "смотрящий" від Романюка, а то якщо постійно Ярославович буде поруч, народ не так зрозуміє, а вечорами вони своє "наздоганяють"! :) Ну і заробити Кравчуку теж хоцца :) Це не хухри-мухри, а цілий заступник міського голови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus