USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Палиця розповів, як СБУ змушували сфабрикувати справу проти нього

28 Вересня 2018 19:38
Попри вказівку влади сфабрикувати справу проти голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, силовики не виконали злочинний наказ. З його слів, перед силовиками поставили завдання залякати і нардепа Олександра Шевченка, а також зірвати праймеріз, які сьогодні тривають в Луцьку.

Про це голова Волинської обласної ради, член політради УКРОПу Ігор Палиця розповів під час президентських праймеріз партії, які сьогодні тривають у Луцьку.

З його слів, влада розуміє, що це - початок її кінця, тому робить все, щоб залякати неугодних.

«Вчора цілий день засідали в СБУ Києва, створювали слідчо-оперативні групи, аби щось «накопати», бо була команда залякати, аби ніхто не їхав (на праймеріз, - ВН). Але офіцери задумались та не хочуть виконувати злочинних наказів з Банкової.

Залякували до ночі, присилали повідомлення з погрозами Олександру Шевченку, коли той був на ефірі (в передачі «Право на владу, - ВН). Казали, щоб до ранку їхали з країни, бо далі будуть арештовувати.

Але хай бояться ті, хто винні. А ми хочемо правди і економічно незалежної, сильної України», - резюмував Ігор Палиця.

Нагадаємо, учора, 27 вересня, в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» народний депутат Олександр Шевченко заявив, що правоохоронці збираються затримати голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю.

Раніше, 20 вересня озброєні невідомі в балаклавах заблокували курорт «Буковель». Атаки зазнали приміщення всіх фірм, які є співвласниками «Буковелю», ресторани та навіть дорожньо-експлуатаційна компанія ПБС. Засновник і колишній директор «Буковелю», а нині народний депутат Олександр Шевченко пов'язує це вторгнення зі своєю президентською кампанією і звинувачує в нападі чинного президента. Зауважимо, що заручниками обшуків опинилися навіть журналісти. 200 працівників ЗМІ з цілої України в цей час перебували в ТК "Буковель" на Фестивалі журналістики і потрапили на передвиборчі "маски-шоу".

Як повідомляв журналіст-розслідувач Олександр Дубінський, даючи доручення підконтрольній СБУ організовувати такі "маски-шоу", президент Петро Порошенко мстить конкурентам та намається їх усунути. Про це детальніше можна прочитати у матеріалі: Головний «дорожник» країни: фірма, причетна до Порошенка, виграла дорожніх підрядів на 6 млрд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus