USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ігор Палиця вислухав проблеми волинських театралів*

5 Жовтня 2012 09:59
Кандидат у народні депутати від Луцька Ігор Палиця відвідує місцеві інституції, навчальні заклади, установи, щоб зустрітися із людьми та вислухати їхні проблеми.

4 жовтня він відвідав також Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка.

Директор закладу Анатолій Глива разом із акторами та працівниками театру подякував кандидату у нардепи за допомогу, яку він надав раніше. Зокрема, за кошти благодійного фонду луцького мецената купили світлову кулісу, якої поки не має жоден інший український театр, а також високоякісні сучасні мікрофони.

Тож, жителі обласного центру, які відвідають концерти в приміщенні головного театру міста, зможуть отримати задоволення від сучасних новинок.

Артисти розповіли, що найбільша проблема, яка їм дошкуляє, відсутність якісного автобуса, яким могли б частіше відвідувати з виставами й інші населені пункти, несучи культуру в народ. Адже старому автобусу волинських театралів понад 40 років, і він ледве їде. Ще театрали поскаржилися, що необхідно провести ремонт головної концертної зали.

Ігор Палиця пообіцяв допомогти театралам, адже кожна держава, в першу чергу, базується на освіті, культурі і медицині.

Кандидат у народні депутати зазначив, що ще багато проблем залишаються не вирішеними. Розповів, що започаткував анкетування, щоб усі лучани могли заповнити документ і вказати, що необхідно вирішувати в нашому рідному місті першочергово. Працівники фонду опрацюють анкети і, відповідно до результатів, буде плануватися робота благодійника на наступні п’ять років.

Працівники театру подякували Ігорю Палиці за його підтримку. Народна артистка України Людмила Приходько заявила, що вже давно визначилася із тим, за кого віддасть свій голос на найближчих виборах: «Буду голосувати тільки за Ігоря Палицю. Ще напередодні 8 березня я грала роль у виставі «Сім струн». Постановка вже мала розпочатися, але просили зачекати. Як виявилося, за кошти Ігоря Палиці на виставу запросили жінок-інвалідів. Тож, їм допомагали із візками потрапити до зали. Я була настільки зворушена, що Ігор Палиця допомагає таким людям. Адже більшість політиків забувають про немічних, бідних людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 10:50
Я тоже могу выслушать, и пропустить мимо ушей.
D до Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 11:46
Я за Вас голосую!
Сергій Показати IP 5 Жовтня 2012 11:33
Вже тошнить від того палиці
Тато Показати IP 5 Жовтня 2012 11:48
Так Палиця ж гроші виділив уже. В майбутньому ще підтримає. Багато хто пропускає, а Палиця не пропускає повз вуха. Знаю, бо допоміг моїм знайомим. Ніхто не відгукнувся на горе людей, а Палиця відгукнувся. І будете зараз казати, щоб не голосувати за нього? Сам проголосую і іншим порекомендую!
Сергей до Тато Показати IP 5 Жовтня 2012 12:32
Ну как всегда - своя рубашка ближе к телу! :) Это ваше дело! Но как это будет выглядеть? Голосуйте... он моим знакомым (не мне, а знакомым) помог?! Да вы уважаемый просто агитатор и все! Умный - за так не проголосует, если помощь его не коснулась!!! А Палицу после выборов вы и на танке в Луцк не затащите! :) Где-же он был до начала "гона"?!
Віталій до Тато Показати IP 5 Жовтня 2012 21:06
Ну допоміг та й допоміг, може як людина він і непоганий (сумніваюсь у цьому), але ж Ви вибираєте людину не за своїми симпатіями, а яка буде представляти ваші інтереси у ВР та "творити закони, тобто вирішувати хоч і не одноосібно долю всього народу. А як депутат Палиця тушка, він нічого там не вирішує і з ним ніхто не рахується, там все вирішують РигіАнали, він просто пішак, його карточка для голосування вже давно пішла по руках. Палиця і йому подібні це останні люди в цій державі за яких потрібно віддати свій голос, бо у коридорах влади вони захищають тільки свої інтереси і відбивають бабки потрачені на виборах. А про Вас згадає знову за рік до виборів.
Алексанндр Показати IP 5 Жовтня 2012 11:56
По-моему, главная проблема замечательного театра - его главный режиссер П.Ластивка. Заморализировался окончательно в собственных трактовках классики. Так что судя по последним премьерам, пора уступать дорогу Д.Мельничуку. И люди просто пойдут в театр, а это главное! А П.Ластивке пора садиться за написание собственных (!) произведений литературы, которые он бы и ставил на малой сцене, и резал, и кромсал, и соединял бы с "Гамлетом" или "За двумя зайцами".
Петро Показати IP 5 Жовтня 2012 12:47
Атєц радной,всіх ти бачиш ,нікого не забув ,безкрайні щедроти твої,о повєлітєль!
Михайло Показати IP 5 Жовтня 2012 12:52
А мені Палиця подобається як нардеп
Док Показати IP 5 Жовтня 2012 13:41
Петро +1! А взагалі давайте проголосуємо (в майбутньому оскільки таких поки що не має) за тих хто не обіцяє нагодувати а гарантуватиме можливість заробити самостійно Люди схаменіться! Вас купують виставами, грошима, спорт. майданчиками, безплатним інтернетом, і безплатними юридичними консультаціями, і т.д.і.т.п. Бридко читати коменти на кшталт мені дав - голосую, мені не дав не голосую. Запроданці...
Fantom Показати IP 5 Жовтня 2012 13:43
ПАлиця за весь час свого депутатства на засіданнях ВР був від сили кільки разів!!! Вам потрібен такй кандидат ? Зараз він просто купує собі депутатську недоторканість, він бандит-олігарх, якому срать на всіх лучан, після виборів ви його і його фонд благодійний не побачите і близько в Луцьку.... Будьте свідомі у свому виборі!!! не голосуйте по принципу "цей хоч щось дав"!
1 Показати IP 5 Жовтня 2012 14:27
Прошла весна настало лето, спасибо Плыци за ЭТО!
Віталій до 1 Показати IP 5 Жовтня 2012 21:17
+100500
Александр Показати IP 5 Жовтня 2012 14:31
Как нардеп Палица не может нравиться, ибо он не ходит на заседания ВР, а его проект "мовного" закона канет в Лету в следующем созыве. Палица нравится прежде всего как спонсор, как денежный мешок для города Луцка, бОльший, чем кто-либо иной.
Fantom до Александр Показати IP 5 Жовтня 2012 16:19
как спонсор, он не заменим, согласен на 100% и не надо лезть в депутаты, что б тебя поддержали,без этого еще больше лучан скажут спасибо! и если надо, выступят в защиту Палицы :)
Віталій Показати IP 5 Жовтня 2012 16:00
Дякуємо підприємцю Палиці за "безкорисну" допомогу рідному місту, але хіба обов"язково бути депутатом щоб це все робити і чомусь тільки перед виборами? Допомагайте , спонсоруйте , але не треба лізти в нардепи
Марія до Віталій Показати IP 5 Жовтня 2012 16:19
Раніше він і його родина також допомали, але мабуть зараз така ситуація що потрібно говорити про зроблені справи, щоб люди знали правду. Палиця один з тих людей які дійсно відгукуються на людське горе, скільки до нього не зверталися завжди допомагав. Моя родина буде голосувати тільки за нього!
777 Показати IP 5 Жовтня 2012 16:38
а ХТО СКАЖІТЬ МАЄ іти в верховну раду,такі як ви ВІТАЛІЙ чи ви fantom та мають бути сильні та впливові люди ,КОМУ СЬГОДНІ ПОТРІБЕН ВАШ ПАТРІОТИЗМ ! І скажіть хто з наших сьогодняшніх кандидатьв зробив для Міста і для людей більше ніж ПАЛИЦЯ (ГОЛЕВА КОЗЮРА,,,.......??????????)ДА пЕТРО ВАМ Я БАЧУ з перерахованого вами списку нічаго не підходить ,ви не соромтесь просіть що вам треба можливо ДАДУТЬ.а ЗА ІДЕЮ ми вже боролись в 2008р.
Юрій Показати IP 5 Жовтня 2012 16:50
Та-а-ак,эконмику прошли,спорт,вот до культуры добрались.Осталось только "про погоду". Спасибо за прекрасные солнечные осенние дни!Если бы не ОН,дождило бы и снегом уже замело.А так,даже каштаны опять цветут! Всё,бегу за открепталоном,проголосую побыстрее...
ххх Показати IP 5 Жовтня 2012 17:14
коли вже та палиця буде звітувати по попередній виборчій програмі? Як виконані ті обіцянки?
Ігор Показати IP 5 Жовтня 2012 18:00
Палиця я за тебе !)Єдиний кандидат який допомагає вже сьогодні
Палиця я за тебе ! до Ігор Показати IP 5 Жовтня 2012 21:09
Ігор,Єдиний кандидат який допомагає вже сьогодні
Віталій до Ігор Показати IP 5 Жовтня 2012 22:57
та понятно Ігорек що сам за себе ти проголосуєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus