USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Інклюзивному центру на Маневиччині придбають авто для візочників

6 Вересня 2019 19:57
Для комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Маневицької районної ради Волинської області» придбають спеціалізований автомобіль, призначений для перевезення осіб із інвалідністю.

Відкриті торги для закупівлі авто оголосив відділ освіти Маневицької райдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 вересня, аукціон має розпочатися 20 вересня.

Йдеться про VOLKSWAGEN CRAFTER або еквівалент, очікуваною вартістю 1,55 мільйона гривень.

Автомобіль має бути новий, технічно справний, виготовлений згідно з номативно-технічною документацією, готовий до експлуатації. Задні двері авто мають бути обладнані підйомником або пристроєм для колісних крісел. Матеріали, якими обшиті сидіння пасажирів і водія, повинні бути виготовлені з екологічних матеріалів, не схильних до займання. Спереду і позаду автомобіля мають бути розпізнавальні знаки «Особа на інвалідному візку».

Також авто має містити спеціальне кріплення для фіксації кожного крісла-візка.

Транспортний засіб планують придбати до 15 листопада поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus