USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Інколи соромно, що вулиці неприбрані», – Григорій Пустовіт

26 Червня 2018 10:58
Лучани часто скаржаться на несвоєчасний вивіз сміття та неприбрані вулиці, тож виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт доручив зібрати всіх причетних до прибирання, аби провести з ними інструктаж та ще раз донести вимоги.

Про це йшлося 26 червня під час оперативної наради у міській раді.

Як повідомила заступник директора департаменту ЦНАП Тетяна Книш, з 11 по 25 червня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 52 повідомлення, які стосувалися несвоєчасного вивозу твердих побутових відходів, пластикової тари та прибирання біля контейнерів, що передано на виконання в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Зокрема, щонеділі в групу оперативного реагування звертаються мешканці з улиці Боженка, 1-20; Дорошенка, 9, 18; Народних Дружинників, 13; Симиренка, 16, 18; Лєскова, 2; Поштова, 4 з наріканням на недотримання графіків вивозу сміття, адже машина приїжджає лише один раз на тиждень.

Своєю чергою, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт поцікавився, хто прибирає вулицю Кравчука.

Заступник начальника департаменту ЖКГ Микола Осіюк зауважив, що цю вулицю прибирає підприємство «Теркомуналсервіс», необхідні зауваження вже скерували. Зі слів Миколи Осіюка, проспекти Соборності та Відродження підприємство вже поприбирало.

«Що це таке? Люди мають свою обов’язки – нехай прибирають вулиці, проїжджі частини. Подивимося, чи будуть далі скарги», - зазначив Пустовіт та доручив зібрати всіх причетних до прибирання вулиць, провести з ними інструктаж та донести ще раз вимоги.

«Це ненормально, коли доходить до того, що інколи буває соромно, як бачиш неприбрані вулиці», - резюмував виконувач повноважень міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр Показати IP 26 Червня 2018 11:10
Коли таке каже замполіт то воно мене мінімум дивує. Замполіти коли служать то вони тіпа за все переживають і не за що не відповідають по жизні.
саша Показати IP 26 Червня 2018 15:35
Інколи соромно, що у нас таке керівництво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus