USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Інспектор ДАІ обматюкав водія. ВІДЕО

25 Серпня 2010 13:19
В інтернеті з’явився черговий ролик де зафіксовані матюки і погрози працівника Джанкойського ДАІ Шкаберіна Ф.Ф. на адресу автомобіліста.

Про це повідомив «Дорожній контроль».

Як видно на відеозапису, інспектор ДАІ без законної підстави зупинив автомобіль, а причину зупинки називає «перевірка документів».

ДАІшник не знає, що згідно з Законом «Про міліцію» є чотири підстави для зупинки, зокрема - порушення правил дорожнього руху, - пише видання.

При цьому, якщо міліціонер просить пред'явити документи, він також повинен обгрунтувати в якому саме правопорушенні він підозрює громадянина.

Але ДАІшник не обмежився незаконними вимогами.

Нагадаємо, що це не перший випадок хамської поведінки працівників української ДАІ, зафіксований водієм і викладений в інтернеті. Зокрема, раніше інтернеті з’явилося відео того, як на вимогу водія показати документі працівник ДАІ показав йому дулю. Як запевнили в Державтоінспекції, цього міліціонера звільнили – «за некоректне і грубе спілкування з водієм».

(обережно, у відео – ненормативна лексика)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ір Показати IP 25 Серпня 2010 13:30
І цього давайте звільняйте!Отак можливо вони трохи вгамуються!
Mirna Показати IP 25 Серпня 2010 13:48
клас! вже мода пішла на такі відюшечки ;)
пішохід Показати IP 25 Серпня 2010 15:48
тут водій неадекватний. Начитаються, а потім не виконують законних вимог працівників ДАІ. Як тут інспектор не почне ма...ся. Десь би в Німеччині, якби начитаний воділа через вікно відмовлявся передати поліцаю документи, то б пару палок би заробив.
для пішохода Показати IP 25 Серпня 2010 17:35
в німеччині без причин не зупиняють. мене за 10 років лиш 1 раз зупинили.
VSC Показати IP 25 Серпня 2010 18:48
Водила прав на 100 процентов. Есть Закон про милицию, есть Правила дорожного движения, там прописан перечень причин по которым можно остановить ТС, и проверка документов не входит в этот перечень. А ссылка ментов на то, что он обязан остановиться, здесь не к месту. Водила остановился, выполни требования ПДД, и только потом стал требовать объяснения причины остановки. Молодец.
РОНІН крок Показати IP 25 Серпня 2010 19:12
Які люди такі й працівники міліції ((( Маємо те на що заслуговуємо.
goodok Показати IP 25 Серпня 2010 19:18
пішохід блін, випий яду! ці тупі ментовські морди на дорозі не дотримуються жодних правил, а для безпеки дорожнього руху не роблять нічого. А за слова "якби я був не в формі то набив би тобі ї..бало" я б точно набив би менту його тупе ї..бало. ДАІ взагалі треба закрити за масовий дибілізім співробітників. Вони нам про ПДР розповідають, а самі своїхз інструкцій не знають. Ти станеш на півметра ближче і вони тебе по повній дрючать, а самі паркуються де попало, їздять як хочуть, бабло вимагають, а ще й людей матюкають. А чому? Бо їм пагони видали! Знімайте завжди мента на камеру! Це на нього діє як ладан на чорта)))
SPIKER Показати IP 25 Серпня 2010 20:19
перевірка документів,це не причина зупинки,а прихоть інспектора...з місця в топку...ще відмазуються проведенням операцій типу:заслон-мак-перехват-зброя-вибухівка...при цьому мусять спиняти ЛИШЕ на стаціонарних постах і посиленим нарядом...
Man Показати IP 25 Серпня 2010 22:41
Я б цьому мусору бидлу сам набив би є...ло! Падонок кончений,на нари козлів ментовських! Там хтось щось про німців говорив в попередніх коментах,так скажу що я три паспорта з"їздив,а такого хамства і зупинок без причини не бачив!!!
*** Показати IP 30 Серпня 2010 16:28
ааааа видео удалили .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus