USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.93 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Інтернати, ОДЮСШ і «Лісова пісня»: на Волині призначили директорів низки закладів

13 Липня 2023 13:03
Депутати погодили призначення директорів Голобського психоневрологічного інтернату, Руденського психоневрологічного інтернату, Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського, Обласної дитячо-юнацької спортивної школи, Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» та Обласного комунального підприємства з архівної справи.

Про це стало відомо 13 липня на сесії Волинської обласної ради.

Обранці громади вирішили призначити Ковальчука Володимира Володимировича на посаду директора Голобського психоневрологічного інтернату строком на три роки.

Місюк Олену Іванівну – на посаду директора Руденського психоневрологічного інтернату строком на п’ять років.

Піддубного Дмитра Леонідовича – на посаду директора Обласної дитячо-юнацької спортивної школи строком на п’ять років.

Дибель Руслану Євгенівну – на посаду директора Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» на контрактній основі строком на п’ять років.

Войтовича Тараса Володимировича – на посаду директора Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради на контрактній основі строком на п’ять років.

Савельєва Миколу Григоровича – на посаду директора Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А. Ю. Кримського Волинської обласної ради на контрактній основі строком на п’ять років.

Апанович Наталію Іванівну – на посаду директора Обласного комунального підприємства з архівної справи на контрактній основі строком на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus