USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Інваспорт» оголошує набір дітей та дорослих для занять спортом

6 Серпня 2018 10:21
Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» разом з обласною дитячою юнацькою спортивною школою інвалідів оголошує пошук дітей та дорослих, а також учасників АТО, віком від 10 до 26 років, які мають статус особи з інвалідністю.

«Ми шукаємо зацікавлених людей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору, вадами розумово-фізичного розвитку, для занять фізичною культурою і спортом та участі в реабілітаційно-оздоровчих заходах», – повідомляє «Інваспорт».

У центрі будуть працювати заслужені тренера України та фахівці, які мають відповідний досвід роботи. Можна буде отримати можливість взяти участь у Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу і Європи, міжнародних та всеукраїнських змаганнях різних рангів, а також в Іграх Нескорених.

Види спорту, які культивуються в центрі «Інваспорт»: боулінг, бочча, веслування академічне, параканое, плавання, волейбол, дзюдо, зимові види спорту (біатлон та лижні гонки), легка атлетика, пауерліфтингу, риболовний спорт, стрільба кульова, фехтування, футбол, шашки, шахи та інші.

Контактні дані:

вул. Привокзальна, 13а, м. Луцьк, 43021.

тел./факс (0332) 77-05-90, 77-05-91.

e-mail: [email protected]
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus