USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Іран видав ордер на арешт Трампа

29 Червня 2020 17:18
Іран видав ордер на арешт президента США Дональда Трампа і попросив Інтерпол допомогти у його затриманні.

Як повідомляє кореспондент «Європейської правди», про це проінформувало іранське державне агентство IRNA.

Прокурор Тегерану Алі Мехр повідомив, що Дональд Трамп та ще понад 30 політичних та військових представників США брали участь у вбивстві генерала Касема Сулеймані в Багдаді. В Ірані їм пред’явлені «звинувачення у вбивстві і тероризмі».

Мехр додав, що президент США опинився на чолі списку підозрюваних, та що його переслідування триватиме навіть після завершення його президентського терміну.

Прокурор підкреслив, що судова влада Ірану видала розпорядження про притягнення цих людей до відповідальності та вимагає присвоєння їм червоного статусу через Інтерпол.

Навряд чи Інтерпол відгукнеться на прохання Ірану, оскільки його керівні принципи забороняють здійснювати дії політичного характеру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Будьба Показати IP 29 Червня 2020 17:55
Ахахах!!!навчились в наших Зелених!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus