USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Іспанський винищувач випадково випустив ракету над Естонією

8 Серпня 2018 08:29
Іспанський винищувач Eurofighter Typhoon 2000 випадково випустив ракету класу «повітря-повітря» AMRAAM над Естонією.

Про це повідомляє прес-служба головного штабу Сил оборони Естонії.

«У ракети є режим самознищення, який гарантує її ліквідацію у повітрі, але не виключено, що ракета приземлилася на землю. Останнє ймовірне розташування ракети у 40 км на північ від Тарту», — йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим сили оборони закликали військових та місцевих жителів не торкатися знайдених деталей ракети, а терміново повідомити про знахідку.

За даними штабу, інцидент стався о 15:44 7 серпня за місцевим часом поряд з містом Отепя, над територією для проведення військових навчань.

Літак, який випустив ракету, повернувся на авіабазу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 8 Серпня 2018 09:27
Треба терміново в НАТО...
Григорій Іванович до Всезнайко Показати IP 8 Серпня 2018 10:50
Впевнений у своїй геніальності....палата №6 чекає тебе. Були б у НАТО ніякі "добрі" сусіди ніколи не зазіхали б на українські землі. А всезнайки гельмінтів іронізують над НП, яка буває в будь якій армії світу, тим більше в любимій всезнайками рашці по три рази на годину....
Правдоруб до Всезнайко Показати IP 8 Серпня 2018 11:22
А скільки випадків атаки по своїм військовим і хибних запусків потужніших ракет у россійській армії, якими знищені будівлі і жителі своїх міст ви знаєте???
дО Григорія Показати IP 8 Серпня 2018 14:34
Яке нато ?В Конституції України записано шо Україна являється нейтральною державою. Іноземні військові бази можуть бути тільки на правах оренди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus