USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Іво Бобул та Олег Винник мають президентські амбіції

25 Травня 2018 18:50
Народний атрист України Іво Бобул розповів про те, що планує зробити у разі перемоги на президентських виборах. Своїми планами співак поділився в інтерв'ю виданню "Страна.uа". За яких умов став би президентом також розповів популярний співак Олег Винник.

За словами артиста, він вже має передвиборчу програму, написану ще два роки тому.

Іво Бобул розповів, що планує вивести Україну в світові лідери. "Україна як держава у світовому масштабі повинна знаходитися на третьому місці. Мінімум", - заявив Бобул.

При цьому, він сказав, що абсолютно не важливо, хто буде знаходиться перед Україною. "Мене це не хвилює. Нехай хто хоче, той і стоїть. Мене хвилює тільки моя країна, Україна, в якій я живу, і в якій повинно стати жити добре сьогодні — не завтра. Є можливість вже сьогодні починати жити добре. А «завтра» хай живуть інші країни. Україна має все, для того, щоб люди в ній жили добре", - сказав співак.

Бобул обурений, в якому стані зараз знаходиться українська культура. Він вважає, що в сучасній українській музиці душа пропала, а на сцені в основному співають артисти "з голими ж*пами".

"Це не культура — це відстій. Велика помийна яма. Культура це те, що закопано в землі на глибині 10 км, з пупками людей, наших предків, які звідти виходять, і кожна людина розуміє, що він українець, і яка в Україні культура, і що потрібно це любити, треба любити свою музику, своє слово, свою мову", - пояснив співак. Тому він заявив, що на посту президента заборонить співати "під фанеру".

"Я буду забороняти співати під фанеру. Ось це сто відсотків. Я тоді подивлюся, скільки співаків взагалі залишиться. Так, є талановиті хлопці — Україна взагалі дуже талановита, що в опері, що в естраді. Але я хочу, щоб це було не фанерне. Заборонити ось це потрібно. Вмієш співати — виходь і співай. Не вмієш — іди копай", - заявив народний артист.

На уточнююче запитання, що саме повинні копати ті, які не вміють співати, співак відповів: "Дороги! Має ж їх хтось будувати в Україні! Доріг немає, будувати нікому".

Український співак Олег Винник не виключає, що хотів би стати президентом України. Проте назвав одну умову, за якої він узяв би участь у виборах.

Відео з заявою опубліковане на YouTube-каналі телеканалу NewsOne.

Винник заявив, що балотувався би на пост президента України, якби був мільярдером.

"Якби я був мільярдером і знав, що мій бюджет більше, ніж у нашої країни, я би пішов у президенти. Я зробив би країну щасливою. Колись я про це навіть замислювався: як це круто володіти великими коштами і вкласти їх у розвиток своєї країни", – сказав Винник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Jan Показати IP 25 Травня 2018 19:15
Скоморохи обкурились !
Я Показати IP 26 Травня 2018 00:14
Два гоміка
Роман Показати IP 26 Травня 2018 00:30
Перші два щось робили, якось через плече,через коліно, але ті Льоні щось робили. а далі що??? два Віті!!! вганяють краіну в ср*ку, а Пєтя після них доказує, шо то була ще не срака. ці артисти-актори-комедіанти більш достойні зараз. вони як мініум не мільярдери, і як максимум патріоти.
Роман Показати IP 26 Травня 2018 00:50
сама вєрнякова ставка на фінал - 1й тайм П2, 2й тайм П1. хто візьме кубок - канєшно лівер
скептик Показати IP 27 Травня 2018 00:17
«каждая кухарка должна научиться управлять государством", ну а шансоньє тим більше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus