USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Крим мій»: Олег Винник не розуміє, чому не може виступати в окупованому Криму

1 Жовтня 2019 15:28
Співак Олег Винник, який опинився у базі сайту «Миротворець» через проєкт у російському колективі, відповів на запитання, чий півострів Крим, пише ТСН.

Як заявив виконавець під час пресконференції, присвяченій саме скандалу після участі у проєкті російського гурту, він не вирішує ці питання, оскільки він артист, а не політик.

«Я українець і громадянин України. Всі хочуть чути ці два слова. Чому я маю говорити те, що мені кажуть. Крим – мій», – заявив Олег Винник.

Стосовно своїх виступів у Криму Олег Винник пояснив свою позицію. Він заявив, що йому досі дуже багато поступає пропозицій стосовно концертів у Криму навіть з гарантією конфіденційності.

«Ні, не виступаю і не погоджуюся давати концерти. Я не буду цього робити. Це моя позиція», – повідомив артист.

Окрім цього Винник зробив акцент, чому українцям можна відпочивати у Криму, а давати концерти українським виконавцям не можна.

«Законами керують люди, які їх придумують. Закон треба поважати і жити за ним. Я це поважаю. Однак багато людей їздять до Криму відпочивати, чи до родичів. Якщо артист поїде до Криму виступати для своїх співвітчизників, тоді хто він буде? Зрадником? Чому ми не можемо поїхати та виступити там? Вони ж не окупанти, це ж Крим, де живуть наші люди. То відпочити у Криму ми можемо, а виступити ми не можемо», – емоційно пояснив виконавець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Жовтня 2019 15:57
Трезвый взгляд на ситуацию. У меня под окном во дворе (Симферополь) стоят две машины с Украинскими номерами. Ну и что?
Так Показати IP 1 Жовтня 2019 16:47
його ж ніхто в Україні не тримає, нехай живе собі в Криму, Москві, Мухосранську і співає.Ми тільки -ЗА!
valdis peish Показати IP 2 Жовтня 2019 13:51
хай віник Степану (Крымчанин) під вікном сиренади співає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus