USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині із обійсть відкачали понад 200 кубометрів води

26 Січня 2023 14:25
Минулої доби волинські рятувальники відкачали понад 200 кубометрів води з підтоплених присадибних ділянок.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

25 лютого рятувальники 17 ДПРЧ смт Турійськ відкачували воду з присадибних ділянок на вулицях Озерній та Осінній в Турійську. За допомогою мотопомпи вони відкачали понад 200 метрів кубічних води.

З початку року рятувальники здійснили 18 виїздів для відпомпування води з приватних садиб і домогосподарств. Зокрема на Ковельщині рятувальники працювали на території Ратнівської, Любомльської, Турійської, Шацької громад та в місті Ковелі. Крім того, здійснювали відкачування води у місті Камені-Каширському, а також на території Луцької і Ківерцівської громади. З початку року вони відкачали понад 3,7 тисяч кубометрів води з підтоплених територій, будівель та домогосподарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus