USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із Луцького СІЗО етапували білоруса, який в Іспанії «відмивав» 300 тис. євро

6 Грудня 2017 15:04
Прокуратурою Волинської області проведено екстрадиційні перевірки щодо чотирьох осіб, які вчинили кримінальні правопорушення на території інших країн і за орієнтуванням Інтерполу були затримані або уже відбували покарання на Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

За результатами цих перевірок здійснено етапування двох осіб для передачі компетентним органам Азербайджанської Республіки та Королівства Іспанія. Щодо однієї особи перевірка ще триває.

Зокрема, у листопаді 2017 року з Державної установи "Луцький слідчий ізолятор" етаповано затриманого на Волині громадянина Республіки Білорусь, який на території Королівства Іспанія, з поміж іншого, приймав участь у складі організованої групи у легалізації грошових коштів на суму майже 300 000 євро.

Також у повідомленні зазначається, що упродовж поточного року прокуратурою області організовано підготовлення та ініційовано скерування за кордон (у Королівство Нідерланди, Італійську та Литовську Республіки) трьох клопотань про видачу осіб, які вчинили на території України правопорушення, пов'язані з незаконним обігом психотропних речовин, вчинені у складі організованої групи, викраденням майна, в тому числі в особливо великих розмірах.

На даний час одне клопотання уже задоволено та особу з Литовської Республіки доставлено на Волинь. Щодо неї обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та проводяться процесуальні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus