USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із Володимира на передову відвезли два автомобілі. Військові просять створювати реабілітаційний центр

23 Травня 2022 20:26
Міський голова Володимира Ігор Пальонка разом із колегами особисто передали на передову автомобілі від благодійників та дізналися, які проблеми нині хвилюють військових.

Про це очільник Володимир-Волинської територіальної громади повідомив 23 травня.

"Давно планував особисто відвідати місце розташування бригади, аби підтримати наших захисників та з перших вуст почути їхні першочергові потреби. Наприкінці минулого тижня нарешті випала така нагода.

Разом із міськими, районним та обласним депутатами доставили військовослужбовцям два автомобілі «Мерседес Спринтер» та «Опель Мовано», які були придбані благодійниками, а також велику партію медикаментів, одягу, інструментів, дизельний генератор, станцію для подачі води тощо.

Під час спілкування з військовими одним із важливих питань постало створення у нашому місті реабілітаційного центру. Відкриття такого закладу, де буде здійснюватись психологічна та інша необхідна медична підтримка бійцям із посттравматичним синдромом, я бачу на базі колишньої «червоної» лікарні. Тож будемо обговорювати це питання з депутатами на черговій сесії уже наступного тижня.

Кілька особистих вражень від поїздки – болісно було на власні очі побачити зранену Україну зі зруйнованими мостами, будівлями, розбитими російськими танками на узбіччях доріг... Чим ближче до зони активних бойових дій – тим менше автомобілів та більше військової техніки.

Проте гіркі почуття змінилися гордістю, коли ми нарешті дістались до наших захисників. Вони справжні Герої, які мужньо відстоюють нашу рідну землю. Тому і ми тут, у тилу, не маємо права здаватись та підводити їх. Зараз дуже важливо продовжувати допомагати нашим військовим", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus