USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із газових конфорок потекла вода

10 Листопада 2011 10:10
Надзвичайний випадок із газом трапився у Луцьку на вулиці Привокзальній. Замінюючи стару колонку на нову, горе-майстри переплутали труби, підключивши газову систему багатоквартирного будинку до водопровідної.

Про це повідомили в прес-центрі ВАТ «Волиньгаз».

Вночі ще 5 листопада на пульт аварійної газової служби надійшов виклик від мешканців будинку, ніби в будинку нема газу.

Аварійники, які прибули на виклик, констатували, що газова мережа будинку залита водою, - із конфорок газової плити замість звичного шипіння газу потекла вода. Через розподільчий газопровід вода затопила газові труби 48-ми квартир у трьох під’їздах.

Аварійники відключили весь будинок від газопостачання і вже протягом вихідних спільно із спеціалістами служби внутрішньобудинкового газового обслуговування «Волиньгазу» ліквідовували аварію.

Клопотів було чимало, адже згідно правил газовики повинні двічі обійти усі квартири і повідомити мешканців, спершу, про аварію та відключення газу, а потім, коли аварійні роботи завершувались, про пуск газу.

Нормальна робота будинкової мережі була відновлена лише в понеділок, коли були злиті всі залишки води із газової системи будинку.

Винуватців аварії чекає штраф та компенсація завданих збитків, а правоохоронні органи вирішать подальшу участь винуватців надзвичайної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Віка Показати IP 10 Листопада 2011 10:32
Ого, круто!!!! Горе-майстри....."готовченко" напевно були)
motobiss Показати IP 10 Листопада 2011 10:44
ну а як не переплутати,якщо вони на роботі вічно сливку заливають
УСББ Показати IP 10 Листопада 2011 10:51
Посмотрите на этих горе-работников ЖЕКов, они постоянно пьяные! Может пора Романюку проверки направить? Это не шутки, с людьми работать и с оборудованием. Приходят к тебе, типа одолжение делают, сами цены назначают, никакой культуры, в доме чисто, а они прут в квартиру даже не пытаясь разуться. Понятно, что малая зарплата у работников, но с культурой и пьянством можно без денег бороться! Ну и лоббировать повышение зарплат, но брать профессионалов, чтобы таких "чудес" не вытворяли! Когда уже порядок наведут???
Ko3bMa Показати IP 10 Листопада 2011 11:20
взагалі-то мешканці проводили заміну
Ваня Показати IP 10 Листопада 2011 11:31
Оце то да. Через горе-майстрів і цих мешканців, які роблять ремонти з газом, потрібно притягнути до кримінальної відповідальності, якщо вони це роблять без відома газової служби.Через них може бути велика аварія і загинуть всі мешканці будинку.Це вже відбувається не перший раз, хто що хояче, то це і робить.Сам спішить на той світ, то хай не тягне за собою інших.А на рахунок ЖЕКІВ, особливо ЖЕК № 2. Там ці слюсаря завжди пяні що вони можуть робити такі дибіли уму не постижимо. Дійсно пруть в квартиру взутя ,грязні, пяні.Хто їх бере на роботу, хто за ними контролює, там же майстри, які тільки по кабінетах сидять і грошики рахують. Та дайте їм зарплату нормальну хоч 1.500 і беріть нормальних людей, а не покидьків, вони заженуть вгроб ,яке ще осталось обладнання, а не відремонтують. Хай майстри контролюють їх роботу вийшов пяний на фіг з роботи, напився в робочий час також вигфнятиі все. Займіться перевіркою цих ЖЕКІВ за що ми їм платим гроші,треба мепшканцям братися за них самим.
Лучанин до Ваня Показати IP 10 Листопада 2011 19:42
Уся проблема в тому що нормальних спеціалістів зараз одиниці і навіть половину жеків ними не покрити. В самому Волиньгазі зараз мабуть один і то нвряд є. Якість роботи ніяка, гроші як за обслуговування літака - от люди самі і ставлять. І що значить без відома газової служби. Газова служба сама повинна встановлювати. Але наша служба хитрожопа. Шланги, які зручні і використовуються в усьому світі, в нас заборонені чомусь. А взагалі за невірне підключення повинна бути строга відповідальність, але не за просто підключення. Якщо людина вміє і має можливість, то чому ж ні? Якщо руки не з жопи ростуть, як в цих горе-роботяг, то полюбому буде якісніше і безпечніше ніж в Волиньгаза. Сучасне обладнання дозволяє обходитись і без них.
ЛМ до Ваня Показати IP 11 Листопада 2011 10:27
Так дай їм таку зарплату.Ти б трезвий поліз би в підвал по коліна в лайні труби чистити за 1000грн.Щось я сумніваюсь
Гість Показати IP 10 Листопада 2011 18:10
завжди сам ремонтую і горе майстрам не довіряю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus