USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку з розеток текла гаряча вода. ВІДЕО

2 Травня 2013 14:56
Більше місяця мешканці будинку по проспекті Соборності, 20А, борються зі своїм жеком за справедливість.

Справа у тому, що 16-ого березня у другому під’їзді будинку затопили квартири на 4 поверхи, - повідомляє Комунальний Патруль.

Аварійна ситуація створила велику небезпеку для життя людей, адже залиті водою електроприлади били струмом, а меблі та стіни були вщент мокрими.

Мешканка під'їзду Марія Щербатюк розповіла, що одну з кімнат у квартирі затопило майже повністю – зі стін стікала гаряча вода.

Сім’я Лукашенків не так давно переїхала у квартиру, де зробили ремонт, який зіпсувала неочікувана аварія. Віталій Лукашенко, мешканець затопленого будинку, розповів, що не тільки зі стін, а й із розеток текла гаряча вода. Своєю чергою, в акті, який склали представники ЖКП, написано, що аварія сталася через перепад тиску, що й спровокувало розрив труби.

Зі всіх квартир найбільше постраждало помешкання на 9-ому поверсі, адже з вікон на балконі водоспадом текла брудна іржава вода. Мешканці цієї квартири спочатку нічого не підозрювали, поки про «іржавий водоспад» не повідомили прості перехожі на вулиці.

«Комунальному патрулю» директор ЖКП №8 телефоном розповів, що аварію усунули одразу ж після звернення. Він пообіцяв, що протягом травня частину зламаної труби замінять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus