USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ізраїль оголосив про повернення до жорсткого карантину

24 Вересня 2020 12:12
В Ізраїлі вводять нові обмеження через пандемію коронавірусної інфекції. Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньягу оголосив про повернення до «повного карантину» з 25 вересня.

За словами Біньяміна Нетаньяху, після завершення жорсткого «локдауна» карантин буде продовжено ще на два тижні, повідомляє Deutsche Welle.

«Щоб врятувати життя ізраїльтян, ми повинні оголосити повний карантин на два тижні, який почнеться в найближчу п’ятницю і триватиме до кінця свята Сімхат Тора. Після цього будуть ще два тижні карантину, сподіваюся, не дуже суворого, але кажу наперед: все залежить від показників захворюваності», – заявив Нетаньяху.

Деталі жорсткого карантину прем’єр наразі не повідомив. Як пише vesty.co.il, під час карантинних обмежень будуть дозволені демонстрації і молитви на відстані до 1 км від дому і не більше 20 осіб, а також слід обов’язково дотримуватися соціальної дистанції.

«Економічна діяльність буде повністю припинена, за винятком підприємств, визнаних життєво необхідними. Під час першого карантину (березень-квітень) підприємства працювали в 30-процентному форматі», – йдеться у виданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шльома Показати IP 24 Вересня 2020 16:16
Це тільки до нас можна сунутися всім, кому не ліньки, й везти з собою усяку заразу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus