USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ізраїль продовжив локдаун і змінив правила в'їзду в країну

19 Січня 2021 23:43
Уряд Ізраїлю ухвалив рішення щодо продовження чинного в країні локдауну у зв’язку з пандемією коронавірусу. Обмеження діятимуть щонайменше до 31 січня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Jerusalem Post.

Також ізраїльський Кабінет по боротьбі з коронавірусом прийняв рішення змінити правила в’їзду на територію країни. Так, тепер усім мандрівникам необхідно буде надати негативний тест на коронавірус, зроблений не пізніше ніж за 72 години до в’їзду до Ізраїлю.

Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю рекомендувало продовжити режим карантину ще на два тижні, на 10 днів пропонував продовжити локдаун голова уряду країни Біньямін Нетаньягу. Пропозицію було прийнято одноголосно.

Локдаун, що наразі діє в країні, є вже третім з початку пандемії. Він був запроваджений 27 грудня та мав завершитися цього тижня.

В Ізраїлі сьогодні повідомили про новий антирекорд – 10 021 новий випадок коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus