USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд призначив нового заступника міністра охорони здоров’я

9 Червня 2021 16:26
Кабінет міністрів України призначив Олександра Комаріду ще одним заступником міністра охорони здоров’я.

Про це повідомив голова Міністерства охорони здоров’я Віктор Ляшко у Facebook, передає Новое время.

«Уряд щойно призначив ще одного заступника міністра охорони здоров’я», – написав він і привітав Комаріду з призначенням.

Як ми писали, 2 червня Кабмін вже призначив двох заступників міністра охорони здоров’я. Ними стали Ігор Кузин та Петро Ємець.

20 травня Рада призначила новим главою МОЗ Віктора Ляшка.

Серед головних пріоритетів він назвав подолання пандемії Covid-19. Ляшко також пообіцяв, що до осені в країні буде зовсім інша готовність системи охорони здоров`я до реагування на спалахи інфекційних захворювань та епідемій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ойой Показати IP 9 Червня 2021 19:07
"подолання пандемії Covid-19. Ляшко також пообіцяв, що до осені в країні буде зовсім інша готовність системи охорони здоров`я"(С) - от саме це й лякає враховуючи масове закриття ковідних лікарень де було зосереднено багато обладнання, мадикаменти та саме головне команди спеціалістів які тепер мають шукати іншу роботу. Чесно? Вірю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus