USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кабмін скасовує карантин вихідного дня

2 Грудня 2020 13:59
Кабінет міністрів скасував карантин вихідного дня в Україні.

Відповідне рішення уряд ухвалив під час засідання 2 грудня, пише Бабель.

«Спостерігається вирівнювання ситуації із зайнятості ліжок, яка вже місяць тримається на постійному рівні 27-28 тисяч зайнятих хворими ліжок. Це дозволяє нам зняти саме ці обмеження. У вихідні та будні діятимуть обмеження помаранчевої зони на території цілої країни», – наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, Україна отримала позитивний ефект від запровадження обмежень у вихідні дні.

«На кінець карантину вихідного дня – 30 листопада – за попередній тиждень ми отримали на 6 тисяч випадків менше, аніж це було прогнозовано», – зазначив очільник уряду.

Також Шмигаль повідомив, що Кабмін зараз напрацьовує найбільш збалансоване рішення щодо можливого локдауну, зокрема, провели опитування серед мерів міст та керівників обласних державних адміністрацій.

«Голови міст обласного значення та керівники ОДА спільні в позиції щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків. Майже 90% опитаних мерів підтримали повну заборону щодо проведення концертів», – розповів він.

Водночас Шмигаль зауважив, що майже 60% представників органів місцевого самоврядування підтримують встановлення міської новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Грудня 2020 14:24
Если карантин выходного дня отменили, а угроза всеобщего локдаун остаётся то вопрос в эффективности действий У Кабмина?
Цікаво Показати IP 2 Грудня 2020 15:27
"За його словами, Україна отримала позитивний ефект від запровадження обмежень у вихідні дні."(С) - по факту підприємці отримали збитки, працівники залишилися без зарплати, через що бюджет недоотримав податків, люди не змогли в вихідні придбати необхідні речі. Статистика захворюваності залежить від кількості аналізів/тестів, а нам показали що їх було зроблено менше, проте хворих більше і якщо привести кількість хворих до кількості аналізів, то виявляється що захворюваність навпаки зросла. Це так, для аналітиків. Тобто лише одні мінуси. Виходить що чим гірше, то краще? От так нами і керують...
українець Показати IP 2 Грудня 2020 15:42
Це просто піз...ь! З такою владою! Люди - бережіть себе і оточуючих бо з цими толку не буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus