USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кабмін схвалив умови запровадження 4G

4 Липня 2017 14:51
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 4 липня схвалив умови запровадження в державі системи зв’язку нового - четвертого покоління (4G), що враховують в тому числі вимоги до роботи операторів, умови проведення тендерів на продаж ліцензій та вартість ліцензій.

Представляючи рішення, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відзначив, що для Уряду важливо, аби продаж частот був конкурентним, чесним і відкритим, йдеться на сайті Кабміну.

«Було багато спроб якимось чином цю ситуацію контролювати. Я говорив це не один раз і сьогодні підтверджую: Уряд проти будь-якої «кулуарщини» і не буде підтримувати жодних тіньових схем», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Він додав, що рішення отримало експертизу Інноваційної ради при Кабінеті Міністрів і було розглянуто профільним комітетом, які надали свої висновки і засвідчили, що пропозиції з продажу ліцензій 4G «відповідають вимогам прозорості».

Глава Уряду також доручив Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, інформувати Уряд про підготовку тендерів з продажу ліцензій та забезпечувати публічність та прозорість цього процесу.

Як очікується, початкова вартість ліцензій 4G становитиме біля 6,3 млрд грн: 2,3 млрд грн за діапазон 2600 МГц та 4 млрд 1800 МГц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus