USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кабмін виділив 32 мільйони на аудит «Укроборонпрому»

22 Травня 2019 12:22
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабінет Міністрів виділяє 32 мільйона гривень на фінансовий аудит державного концерну «Укроборонпром».

Про це він повідомив на засіданні уряду у середу, пише Українська правда.

«Ми виділяємо сьогодні на поворотній основі 32 мільйона гривень для «Укроборонпрому» для того, щоб «Укроборонпром» розпочав глибокий фінансовий аудит своєї діяльності», – сказав прем’єр.

Крім того, за його словами, у середу, 22 травня, до парламенту буде внесений проект закону щодо прозорої роботи Концерну у всіх питаннях, що стосуються військової тематики і закупівель у цій сфері.

Нагадаємо, журналісти-розслідувачі оприлюднила масштабне розслідування про корупцію і розкрадання в оборонному комплексі України. За даними журналістів, до схеми виведення з української оборонки сотень мільйонів гривень причетний друг і партнер Порошенка, член Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор «Укроборонпрому» Павло Букін. Оприлюднили секретну переписку учасників злочинної схеми, внутрішні документи, докази домовленостей про хабарі. Розмір розкрадання становить не менше 250 мільйонів гривень.

НАБУ порушило кримінальну справу про розкрадання в «Укроборонпромі»

Антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження, а Гладковського звільнили з РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 22 Травня 2019 13:29
Гроші на аудит повинен Гройсман взяти в кишенях тих, хто наживався на війні. А цей "базарний" керівник "вінницького" уряду бере чомусь їх з кишені платників податків. Але головне в іншому - там не аудит потрібен, а арешти суцільні мародерів, там же всі свинарчукі! Вся ця гопота знову замилює процес, бо ж аудити, як правило, тривають місяцями. За цей час вони все награбоване заховають в панамських коморах. Тільки "розстрільна" стаття буде ефективним засобом проти свинства свинарчуків! Все інше - від лукавого!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus