USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Камені в нирках і зір -9, а ВЛК визнала придатним: лучанин отримав покарання за ухилення від мобілізації

16 Грудня 2023 06:16
Лучанина Ігоря судили за ухилення від мобілізації. Він переконує, що має камені в нирках і зір мінус дев’ять. Однак, з його слів, численні захворювання не стали аргументом для військово-лікарської комісії: чоловіка визнали придатним воювати.

Днями лучанин почув свій вирок у Луцькому міськрайонному суді, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Ігоря судили за ухилення від мобілізації. Ця історія вже відома: чоловіку вручили повістку на блокпосту, діло дійшло до суду. Лучанин розповів, що один з лікарів ВЛК визнав його придатним до війська, попри численні захворювання.

«Вручили повістку на блокпосту, сказали оновити дані в ТЦК, а закінчилося судом. Вже дві ВЛК пройшов, проходив усіх лікарів. Завели в кабінет, щось там попідписував. Мені кажуть: все, виїжджаєш. Я їм показую УЗД перед першою ВЛК, що в мене деблокована нирка – це трошки серйозно. Вона починає відмирати від каменів. Вони запитали, чого раніше цього не казав», – розповів на суді Ігор.

Читати ще: Камені в нирках і поганий зір: лучанина, якого визнали придатним воювати, тепер судять

Чоловік визнав свою вину частково та на суді захищав себе сам. На черговому судовому засіданні мали допитати свідків-медиків з ВЛК та розібратися, чи справді чоловік такий здоровий, як визначила комісія. Зі слів Ігоря, лікарі до суду так і не завітали.

Суд призначив ймовірному ухилянту, який має проблеми зі здоров’ям, один рік умовного покарання.

Почувши свій вирок, Ігор запевняє, що лікуватиметься.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучанин Показати IP 16 Грудня 2023 08:34
ДУРДОМ! як можна відправляти на війну хвору людину, а бугаї біжать заради перемоги, катаються на велосипедах, варять борщ, ведуть інші розважальні програми на телебаченні... а подивіться на депутатів всіх рівнів, як же їх багато, всі призовного віку! требаїх так багато під час війни, коли є військові адміністрації!
Джек до лучанин Показати IP 16 Грудня 2023 11:23
Там треба мʼясо. Через 50р режим зелені визнають геноцидом як режим сталіна
Військивий до Джек Показати IP 17 Грудня 2023 15:53
за гнид українських завжди соромно
Аут до лучанин Показати IP 16 Грудня 2023 14:00
Ну а з аійськових адміністрацій треба починати.
Джек до Аут Показати IP 17 Грудня 2023 13:42
Ти функцію Військових адміністрацій знаєш,баран?
Хор Показати IP 16 Грудня 2023 14:09
Самий справедливий суд. Якщо обіинувачений надав докази своїх хвороб , які дійсно не дають змогу проходити службу, то чому не відправити справу на дорозслідування? І ще багато чому?
Луча Показати IP 16 Грудня 2023 15:10
Ви банально примiтивнi - де текст рiшення суду? Де документи- якi пiдтверджують ,що Придатний,частково придатний,не придатний? Тiльки отримавши Цей мiнiмальний пакет документiв - можна зробити хоть якийсь Висновок!
Зомбіланд Показати IP 16 Грудня 2023 15:36
Не такий він і хворий. Мішки носити міг. Всіх в ЗСУ!!!
Каменяр до Зомбіланд Показати IP 16 Грудня 2023 17:01
Він психічно хворий. Мати в нирках купу каміння і тупо нічого з цим не робити- це тупість чи дурість чи повільний суіцид.
І до Каменяр Показати IP 17 Грудня 2023 08:37
А якщо нема грошей на лікування? Тоді він хто?
Were Показати IP 16 Грудня 2023 18:01
''Завели в кабінет, щось там попідписував''. - забув окуляри вдома чи проблема прочитати? А потім під живого трупа закосити на суді дещо складно
Феміністка Показати IP 17 Грудня 2023 14:03
Якби не сексизм, то армія у нас була б удвічі більшою.
Олександр до Феміністка Показати IP 17 Грудня 2023 19:40
Да шо ти говориш? Почни із себе і на самий "нуль", де повний срач, де руки та ноги у різні сторони летять. Те шо ти будеш кричати мама - це нічого.
Олександр до Олександр Показати IP 17 Грудня 2023 19:44
На фронт потрібно брати лише готових реально померти, а то йдуть інколи так звані добровольці, авось пронесе і стикаються із реальністю, що насправді неготові померти. Найкращий для них варіант це раз і загинув. А інколи ноги по самі я...йя відриває та руки по шию. Ти готова до цього? Сексистка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus