USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Камінь-Каширщина в скорботі: повідомили про загибель Героя Святослава Троцюка

26 Жовтня 2022 07:49
Лиха звістка знову прилетіла в Камінь-Каширський. На війні за Україну загинув місцевий житель 46-річний Святослав Троцюк.

Про це повіомили в Камінь-Каширській міській об’єднаній територіальній громаді.

Ще із 2015 року воїн став на захист України та служив у зоні проведення АТО. Не вагаючись, з першого дня повномасштабного вторгнення рашистів Святослав Троцюк пішов воювати за свободу, незалежність і цілісність України.

4 липня 2022 року життя захисника обірвала ворожа куля.

«Місяці надій та сподівань, втім дива не трапилося. Родину та нашу громаду сповістили про загибель воїна. Біль втрати, який неможливо залікувати. Камінь-Каширська громада у скорботі схиляє низько голови перед пам'яттю Захисника та висловлює щирі слова співчуття рідним людям. Спочивай з миром, Герою, якого не судилося дочекатися. Вічна і світла пам'ять!» – йдеться у повідомленні.

Про зустріч загиблого солдата на малій батьківщині повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Царство Небесне і вічна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus