USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Камінь-каширські п’ятикласники отримали нову сучасну дошку

15 Травня 2018 18:37
У навчально-виховному комплексі №1 міста Камінь-Каширський за участю представників районного осередку партії УКРОП відбулася презентація проекту «Комфортні умови для дітей», реалізованого за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Небайдужі батьки учнів 5-Г класу, стурбовані здоров’ям своїх дітей, створили ініціативну групу на чолі із Іриною Бабулою, аби залучити на умовах співфінансування кошти для придбання шкільної дошки.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«Виникла потреба замінити дошку, бо стара уже не була придатна для використання, – розповіла пані Ірина. – Дітям важко було побачити навчальний матеріал, який вчитель писав на дошці, бо на ній відбивалося світло, а написи були майже непомітні. Ми переживаємо

за зір своїх дітей, хочемо, щоб вони росли здоровими і гарно сприймали знання».

«Члени УКРОПу постійно працюють з громадами, ініціативними групами та реалізовують проекти. Навіть найменша спільна справа дає великий поштовх для подальшого розвитку і велике моральне задоволення для усіх», - зазначила керівник районного УКРОПу та депутат райради Світлана Сидорук.

Придбати за власні кошти нову дошку батьки не мали змоги, тому вирішили заручитися підтримкою Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», бо знали, що у школі вже були успішно реалізовані проекти, тож делегували Ірину Бабулу для оформлення усіх необхідних документів в представництві Фонду. Тепер їхні діти мають змогу комфортно навчатися і здобувати нові знання.

«Як встановили нову дошку, діти, ніби здійснюючи певний ритуал, всі дружно знімали з неї плівку, - розповіла вчитель п’ятикласників Олена Гапонюк. – Їхній радості не було меж!».

Для покращення мікроклімату серед учнів класу презентація проекту відбувалася під час виховної години з елементами тренінгу на тему: «Нам без дружби не прожити». Учні та запрошені обговорювали важливість дружби та взаємної підтримки, ставили сценки, розповідали вірші, формували дерево дружби і використовували при цьому нову сучасну дошку.

«Фонд Ігоря Палиці підтримує подібні ініціативи батьків, що орієнтовані на розвиток дітей, збереження їхнього здоров’я, формування патріотизму і гідних людських якостей , – зазначив представник Камінь-Каширської районної організації УКРОПу Юрій Дмитрук. – Діти – наше майбутнє, і ми повинні допомагати їм у прагненні здобувати знання, професійно зростати. Від них залежить, як у подальшому буде розвиватися наша держава. Тому укропівці та Фонд Ігоря Палиці з особливою увагою і турботою допомагають молоді бути здоровою і успішною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 15 Травня 2018 20:04
ніфігасобі
Педагог Показати IP 15 Травня 2018 20:48
Так, якби не було тої дошки, то не було б тих знань і тої дружби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus