USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Канадська платформа розлила 12 тисяч літрів нафтової суміші в Атлантиці

22 Липня 2019 10:37
Нафтова платформа поблизу канадського острова Ньюфаундленд пролила близько 3200 галонів водно-масляної суміші в Атлантичний океан, в цей час намагаються мінімізувати вплив на навколишнє середовище.

Про це повідомляє УНН.

Так, американський нафтовий гігант повідомив – що розлив стався днем раніше під час «рутинних дій, пов’язаних з видаленням води» з осередку зберігання платформи.

«Передбачуваний обсяг нафти, випущеної з платформи Hibernia, склав 75 барелів нафти, що еквівалентно приблизно 12 000 літрів (3170 галона)», – йдеться в повідомленні компанії з управління і розвитку Hibernia (HMDC), опублікованому ExxonMobil.

Ця область Північної Атлантики багата морськими мешканцями, включаючи види китів, але HMDC сказав, що «жодних представників живої природи не було помічено в цьому районі» фахівцями.

Компанія заявила, що тимчасово закрила нафтову платформу після виявлення розливу нафти і води в океан.

HMDC повідомила, що спостерігала за відблиском на поверхні океану з приблизними радіусом трьох морських миль (5,6 кілометра), приблизно в 204 милях на схід від Ньюфаундленду.

«Судам була доручена перевірка і очищення від відблиску, і він вимагає, щоб всі моряки тримали на відстані в 10 морських миль від цього району», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Липня 2019 13:47
Вот про что нужно фильмы снимать! В ответ на их жутко "правдивые" сериалы типа "Чернобыль".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus