USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кандидата в депутати від БПП на Волині звинуватили в підкупі виборців

23 Грудня 2018 17:20
Кандидата в депутати Війницької ОТГ від БПП «Солідарність» Юрія Пилипюка звинувачують в підкупі виборців. Зі слів очевидців, чоловік передавав грошові кошти місцевим жителям, після чого ті йшли на виборчу дільницю.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила кандидатка в депутати Оксана Дмитрук.

З її слів, Пилипюк, який є працівником лісництва, проголосував на дільниці, а потім, припаркувавши власний автомобіль біля місцевого магазину, «зустрічав» виборців.

«З тими, хто йшов голосувати, він вітався за руку і, ймовірно, передавав кошти. Люди заходили в магазин, звідти, вийшовши, йшли голосувати. Згодом туди ж під’їхав бус з людьми, які теж мали голосувати. Але коли вони помітили, що за ними спостерігають, можливості передати кошти в них вже не було», - розповідає Оксана Дмитрук, яка каже, що свідками цих подій були спостерігачі і місцеві жителі.

Тут же зафіксували і аномально високу явку виборців: за станом на 16:00 з 167 виборців проголосували 138 осіб.

З її слів, в поліцію за фактом ймовірного підкупу поки не звертались, адже коли Пилипюк помітив «чужих», припинив свою діяльність. Тому зафіксувати ці дії на відео не вдалося.

«Суми, швидше за все, невеликі, адже село маленьке. Чоловік, ще не ставши депутатом, вже принижує людей і має їх ні за що, купуючи їх голоси», - резюмує жінка.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ТРИВАЮТЬ ВИБОРИ В 9 ОТГ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Нагадаємо, у дев’яти об’єднаних територіальних громадах Волинської області: Старовижівській, Війницькій, Гуто-Боровенській, Підгайцівській, Липинській, Гіркополонківській, Тростянецькій, Ківерцівській та Привітненській 23 грудня відбуваються вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянин Показати IP 23 Грудня 2018 18:03
Бла, бла, бла. Немає фактів нема - чого і рот відкривати.
Я Показати IP 23 Грудня 2018 18:28
Як то так - ймовірно передавав кошти? Можливо - ймовірно намагався згвалтувати бо брав за руку, ймовірно знімав з рук часи, бо брав за руку... Не пишіть що небудь, аби тільки писати!!!
Михайлівка Показати IP 23 Грудня 2018 19:20
Він мусив платити, бо в лісництві сказали, що виженуть з роботи, якщо не стане депутатом!!!
пенсіонери до Михайлівка Показати IP 25 Грудня 2018 01:51
ганебного крадія-бандита пенсій в пенсіонерів петра порошенка на нари!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus