USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.86

Кандидати: хто йде в парламент від Волині. 21 округ

27 Червня 2019 17:43
ЦВК 26 червня затвердила остаточні списки кандидатів у народні депутати за партійними списками та в одномандатних мажоритарних округах. Інформаційне агентство Волинські Новини знайомить з кандидатами.

Центр 21 округу – місто Ковель. До його меж входять місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський та Шацький райони.

ЦВК зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати від 21 округу. Усі вони – громадяни України, протягом останніх п’яти років проживають на території України, без судимостей. До парламенту йдуть чинний нардеп, колишній та нинішній чиновники, адвокат, атовець, підприємці та тимчасово непрацюючі волиняни.

Горішний Василь Олександрович, політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Народився 20 сiчня 1983 року в місті Ковель Волинської області, освіта вища, директор, ТОВ «ІВС-ТРАНС». Член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». Проживає в селі Воля-Ковельська Ковельського району Волинської області,

Дем’янчук Віталій Юрійович, політична партія «Разом сила».

Народився 31 серпня 1984 року в місті Ковель Волинської області, освіта середня спеціальна. Тимчасово не працює. Член політичної партії «Разом сила». Проживає в місті Ковель Волинської області.

Івахів Степан Петрович, самовисуванець.
Чинний народний депутат Верховної Ради від 21 округу. Народився 24 сiчня 1968 року в селі Андріївка Буського району Львівської області. Безпартійний. Проживає в селі Липини Луцького району Волинської області.

Калюжний Олександр Володимирович, самовисуванець.

Народився 4 квiтня 1970 року в місті Ізюм Харківської області. Освіта загальна середня, фізична особа – підприємець. Безпартійний, проживає в місті Ковель Волинської області.

Кошарук Сергій Дмитрович, політична партія «Європейська Солідарність». Колишній заступник голови ОДА. Колишній Ковельський міський голова. Народився 22 вересня 1973 року в місті Ковель Волинської області. Освіта вища, тимчасово не працює. Член Політичної партії «Європейська Солідарність». Проживає в місті Ковель Волинської області.

Лев Андрій Миколайович, політична партія «Слуга народу».
Учасник АТО, журналіст. Народився 1 квiтня 1983 року в селі Довгів Горохівського району Волинської області. Освіта вища, військовослужбовець Збройних Сил України. Безпартійний, проживає в місті Луцьк.

Місірук Олег Миколайович, самовисуванець.

Народився 28 травня 1984 року в місті Луцьку. Освіта вища, тимчасово не працює. Безпартійний, проживає в селі Яревище Старовижівського району Волинської області.

Мовчан Віктор Вікторович, самовисуванець.

Народився 27 сiчня 1988 року в місті Ковель Волинської області. Освіта вища, керівник благодійної організації «Благодійний фонд «Позитивна взаємодія». Безпартійний, проживає в місті Київ.

Поліщук Юрій Петрович, політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода».
Депутат Волинської обласної ради.

Народився 13 лютого 1975 року в селі Облапи Ковельського району Волинської області. Освіта вища, начальник управління гуманітарної сфери виконавчого комітету Люблинецької селищної ради Ковельського району Волинської області. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Проживає в місті Ковель Волинської області.

Сидор Іван Ярославович, самовисуванець.
Народився 17 сiчня 1997 року в місті Луцьку. Юнак закінчив луцьку гімназію №4 в 2014 році, отримав стипендію від коледжу «Трініті» в Дубліні. Закінчивши з відзнакою коледж, отримав стипендію від французького бізнес-університету «ESCPEurope», програма якого передбачала перший рік навчання у Великобританії, другий рік – в Італії, а третій – у Німеччині.

Освіта вища, тимчасово не працює. Безпартійний. Проживає в селі Зміїнець Луцького району Волинської області. Він – син Ярослава Сидора, внук багаторічного очільника Волинської обласної клінічної лікарні Івана Миколайовича Сидора.

Сінчук Богдан Володимирович, політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Народився 8 травня 1981 року в селі Датинь Ратнівського району Волинської області. Освіта вища, адвокат. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Проживає в місті Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вчителька Показати IP 27 Червня 2019 18:03
Єдиного бачу нормального претендента в кандидати Сидора Івана. Хороший,розумний хлопчина.
Так-так Показати IP 27 Червня 2019 19:28
Такий талановитий, безліч освіт, а ніде не здатний працювати
777 до Так-так Показати IP 28 Червня 2019 01:40
а ему не надо работать,у него дедушка главврач областной....
ігор луцький Показати IP 27 Червня 2019 20:35
Беріг сили для депутатської роботи.А робота ця дуже важка.Бачили,як Мосійчук схуд?
Сильний Показати IP 27 Червня 2019 21:09
Лев Андрій захищав рідну землю як справжній патріот...такі люди мають бути у ВР тоді будем заможні і незалежні дійсно...
Лучанин Показати IP 27 Червня 2019 21:34
Самий достойний кандидат це Кошарук Сергій Дмитрович!!!
Пані Світлана з Кове Показати IP 28 Червня 2019 00:26
Олександр Володимирович Калюжний це достойна людина представляти свою громаду. Людяний, справедливий, чесний, ніколи не відмовить якщо попросять, отаких депутатів треба обирати!!!
Петро Показати IP 4 Липня 2019 16:15
Знаю Мовчана Віктора. Хлопець з багатодітної сім'ї. Допомагав дитячому будинку, проводив благодійні акції ще за довго до виборів.
Ковельчанин Показати IP 4 Липня 2019 23:30
Краще Мовчана незнайти! )) і безвиборів допомагав людям
stas (bechik) Показати IP 7 Липня 2019 09:12
саша к. я за тебя, и всем советую. таких бы побольше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus