USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Карпа розказала, як знімати кліпи на «ГПЗ». ФОТО

13 Травня 2012 14:03
Виступ епатажної блогерші, співачки та письменниці Ірени Карпи разом зі своїм гуртом «QARPA» зібрав чимало прихильників її творчості. На дійство у Луцьку прийшли переважно дівчата.

Концерт формації «QARPA» відбувся 12 травня у пивному клубі «Майдан».

Під час виступу музиканти виконували чимало пісень із останнього альбому «And I Made a Man». Композиції в альбомі мають тексти англійською та французькою мовами. «Хоч десь іняз знадобився», - жартувала вокалістка Ірена Карпа.




Сама Карпа зізналася, що відвідала Луцьк не вперше. Хоча й востаннє тут була «в сиву давнину» - 5 років тому.


У день виступу музиканти із гурту «QARPA» прогулювалися Луцьком. За словами вокалістки, їх найбільше вразив Будинок архітектора Миколи Голованя. «Ми побачили, що у вас є реальний, живий арт-об’єкт. Ваші місцеві гопніки теж це відчувають, тому приходять туди бухати», - сказала Карпа.




Музиканти виконували не лише свіжі композиції, а й ті, які уже перевірив час і до яких звикли вуха слухачів. Так, у «майданівських» стінах звучали і «Очі твої», і «Кокаїн», і «Дякую за секс».






У перервах між піснями Ірена Карпа розповідала про історію їх створення, написання та сенс. Зокрема, вона розказала про те, що на зйомках одного із відео найстрашнішим було працювати у темному лісі. «Це як вночі на ГПЗ знімати кліп», - жартома порівняла співачка луцький район.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
oSs Показати IP 13 Травня 2012 14:36
ще фото: http://photo.oss-studio.com.ua/?go=/gallery/other&id=karpa_irena_lutsk
2335 Показати IP 13 Травня 2012 14:59
Дурниці - порівняння з районом ДПЗ, цілком хороший район. Не знає, пані Карпо, то не тринди!!!!!
цікавий Показати IP 13 Травня 2012 17:44
Хто живе на ГПЗ тому в жизні не ...
марко Показати IP 13 Травня 2012 18:49
А та ваша гепеза - це тіпа ДПЗ? Га, "грамотєї"
Сергій Скрипчук Показати IP 13 Травня 2012 20:55
"Майдан" вже не той Нема такого "металевого" духу, яким я колись хвалився перед гостями міста" "Остання неділя місяця" - це шедевр був
Exaboto до Сергій Скрипчук Показати IP 13 Травня 2012 23:25
абсолютно згідний. Прикро, сумно.... Радує лише те, що в Україні останнім часом була можливість насолоджуватися такими гуртами як Dying fetus, Cannibal Corpse, Slayer та Megadesh..... чекаємо на Six Feet Under?... :)))
Exaboto до Сергій Скрипчук Показати IP 13 Травня 2012 23:27
до речі, 1-го червня канібальчики знову будуть в Києві :)), єєсссс :))))))
тата Показати IP 14 Травня 2012 09:18
Між іншим, район ДПЗ - досить пристойний, порівняно з іншими.Завжди дивуюся, чому пишуть "район ДПЗ не пропонувати", а от 33-й(галасливий, забруднений) - за щастя.
Kexfyby Показати IP 14 Травня 2012 12:44
мікрорайон ДПЗ - досить пристойне місце для проживання, радує поки ще зелена його частина, а не забудована як в інших районах міста. Відстані між будинками та наявність прибудинкових територій радує око. Є хороші умови для сімей, садочки, школи, дитячі майданчики, а також зелена територія для прогулянок з дітьми, або просто відпочинку. Щодо криміналу, на відмні від інших частин міста. Проблема вся у тому, що колись, коли тільки почали будувати цей мікрорайон, тут була криміногенна ситуація, адже багато було приїзджих працівників на підшипниковий завод, зарплати були малі або взагалі не платили, було багато пияків та наркоманів. Але ситуація за роки незалежності змінилась (наприклад зарплата на підшипниковому заводі дуже пристойна і працювати там зараз дуже престижно) і район очистився від криміналу, але темне минуле і слава району залишились. Тепер район один з кращих для проживання у місті і ті, хто живе минулим то або мало обізнані люди, або ті, хто не вміє включати розум, а живе стереотипами.
walerjan Показати IP 14 Травня 2012 14:36
Ну по перше про гпз карпа не сама придумала, а запитала в присутніх, чи є в луцьку відповідник київському "лісовому масиву", де знімався кліп і де водяться гопи. хтось і крикнув про гпз. а район пристойний, як і інші навколишні села, до яких після десятої вечора шансів дістатися майже немає.
тата до walerjan Показати IP 14 Травня 2012 15:00
Ну гопи водяться кругом.І взагалі-то не місце красить людину, а людина місце.
ytaras Показати IP 14 Травня 2012 16:14
до walerjanце. Можна зробити експеремент - кди швидше доїдеш в 24-00 від цума? чи на ГПЗ, чи на відродження або на Конякіна!!!
уніат Показати IP 14 Травня 2012 20:47
"гопніки туди ходять горілку пити". Кого ця кончена називає гопніками?
Віта Показати IP 14 Травня 2012 20:56
Оце понесло ) Баби базарні відпочивають )) А це нічого, що ключове слово сторінки - виступ Карпи, а не мікрорайони Луцька?)))
eva Показати IP 15 Травня 2012 12:14
Карпа была хороша. Разнопланово, харизматично, профессионально. Отдельно отмечу барышню с виолончелью - впечатлила. Лично я получила удовольствие от концерта, за что ребятам спасибо. А посетителям "Майдана" имеет смысл научиться уважению к музыкантам и для начала хотя бы не курить в зале, где идёт концерт, а потом уже выяснять "чей район круче" и грустить, что "Майдан - уже не торт".
L@n@ Показати IP 15 Травня 2012 16:28
Та круто все було!!! Залюбки сходила б ще раз!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus