USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Катання на байдарках, квести і майстер-класи: у таборі поблизу Луцька організували День відкритої води

28 Червня 2021 18:06
На базі табору «Сонячний» в селі Гаразджа відбувся День відкритої води.

Як розповів Суспільному Волині керівник Волинського центру національно-патріотичного виховання Богдан Бальбуза, до святкування Дня молоді долучилося майже 300 волинян.

Захід туристично-краєзнавчого спрямування тривав пів дня.

«Було чимало місцевих жителів, багато людей приїхало з Луцька. Приємно, що на захід багато хто прийшли цілими родинами», – розповів Богдан Бальбуза.

Для учасників організували катання на байдарках, різні спортивні турніри, квести і майстер-класи.
Для дітей організували водні локації, атракції з велосипедного і пішохідного туризму. Учасники мали змогу потренуватися в гончарній справі, потримати у руках козацьку та стрілець зброю.

Зі слів організатора, головна мета заходу – залучення молоді до здорового і активного способу життя. Кожен учасник, якому сподобаються активності, з вересня матиме змогу піти на гурток тематичного спрямування.
Подібні заходи у центрі національно-патріотичного виховання планують влаштовувати щотижня. Зі слів Богдана Бальбузи, наступними вихідними охочих активно відпочити запрошують у селище Рокині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus