USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кава, цукерки, довірливий тон: нові форми роботи влади з пресою?

26 Квітня 2010 17:33
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук запросив на зустріч тих журналістів, які підписали звернення до нього та до голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка.

Нагадаємо, у зверненні йшлося про те, що журналісти «надзвичайно стурбовані ситуацією, яка складається в інформаційному полі Волинської області». Заява слилалася на неофіційні заяви Бориса Клімчука про недопущення працівників ЗМІ на робочі засідання комісій, які, на думку журналістів, суперечать Конвенції ООН про права людини та чинному законодавству України

Ініціатором зустрічі став сам Клімчук, який, з його слів, вирішив порозумітися з журналістами.

Нарада пройшла у формі неформального спілкування, що більше скидалося на лекцію самого Бориса Клімчука, й тривала близько години.

Конкретики і однозначності у розмові було не дуже багато. Хіба що Клімчук, фактично цитуючи звернення до нього, сказав: «не прийматиму незаконних рішень, а наша співпраця буде конструктивною, відкритою, спрямованою на утвердження демократичних засад розвитку держави» - й попросив це вважати його офіційним коментарем.

Нагадаємо, що у своєму зверненні журналісти просили високо посадовців «офіційно висловити позицію щодо співпраці ЗМІ та органів влади, зокрема – Волинської ОДА та Волинської обласної ради».

Щодо роботи комісій обласної ради, то Клімчук визнав: віз «заліз» не у свою парафію, адже пускати чи не пускати журналістів на засідання депутатських комісій – справа голови ради і депутатів. «Я вибачився перед Анатолієм Грицюком» - сказав він.

Загалом Борис Клімчук був, як завжди красномовний, сипав цитатами класиків і життєвими історіями. А сама розмова проходила за столом з кавою, тістечками і фруктами. Стіл, зі слів губернатора, оплачений «з його кишені».

Насамкінець губернатор попросив журналістів допомоги у популяризації його ініціатив, які, як він вважає, - на користь Волині. А журналісти попередили, що «триматимуть на контролі» поведінку губернатора щодо його принципів співпраці з медіа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пильна Показати IP 27 Квітня 2010 09:23
І ці примітивні журналісти, так звані борці за інформацію, сиділи й наминали тістечка?!!!
))) Показати IP 27 Квітня 2010 12:10
А что, смотреть на них, что ли? не пропадать же добру )))
Lex Показати IP 27 Квітня 2010 12:41
Ну никак не угодить этим журналюгам.Не пускают плохо! А пригласят так и то, не лучше!!!! Я бы Вам сказал!
льоля Показати IP 27 Квітня 2010 18:42
а репортер Волинських новин нібось сам теж сидів і наминав ??? мдааааааааааа
Юрій Ричук до льоля Показати IP 27 Квітня 2010 18:49
Який репортер??? РЕДАКТОР!!!! :о)
Богдана Стельмах Показати IP 28 Квітня 2010 10:27
Заспокойтесь! Ніхто нічого не наминав. Деталі - тут http://bogdana09.livejournal.com/1396.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus