USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Казарми 14-ї бригади облаштували завдяки волонтерам

11 Грудня 2017 09:29
За надану фінансову допомогу для облаштування пункту постійної дислокації військових із 14-ї бригади у Володимирі-Волинському спеціальними нагородами відзначили представників волинського бізнесу.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 11 грудня.

Завдяки допомозі підприємців із Волинської області, а також волонтерів вдалося відбудувати казарми для військовиків. Так, спеціальні нагороди отримали Михайло Квятковський, Володимир Курчак, Аліна Сич, Ігор Чорнуха та інші.

Окрім того, на оперативній нараді наголосили, що із наступного року діятиме спеціальна програма із розбудови військових містечок із спеціальними будиночками для контрактників. Заплановано, що у 2018 році у Володимирі-Волинському, на території постійної дислокації 14-ї бригади, збудують два таких будиночки.

Про це повідомив голова ОДА Володимир Гунчик. Він підкреслив, що важливо, аби військові були забезпечені найкращими умовами, а не були змушені мешкати в палатках.

Нагадаємо, бійці 14-ї ОМБ повернулися на місце постійної дислокації восени цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надія Миколаївна Показати IP 11 Грудня 2017 09:53
Ніщий народ сплачує військовий збір з своїх мізерних зарплат , куди ідуть ці гроші ? Що за ці кошти робиться для військових ???
51омбр Показати IP 11 Грудня 2017 18:41
Якщо скинулися на євроремонт волонтьори , тоді на що пішло 10 міліонів тіпа державних грошей. Та 3 поверхова казарма шо на фото не відремонтована не обманюйте людей. З неї Залужний,Гаркуша та Головач вивезли всі несучі металоконструкції і здали на металобрухт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus