USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керівник ГУР Буданов: Україна повернеться до Криму до кінця весни

1 Жовтня 2022 14:14
Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що Україна повернеться в окупований Крим – це відбудеться зі зброєю і досить скоро.

Про це він сказав в інтерв’ю в ефірі національного марафону новин 30 вересня, пише Українська правда.

«Я там багато разів був. Це моя така друга батьківщина. Я виріс в Криму. І ми туди повернемось досить скоро. Так, зі зброю повернемось. Іншого варіанту не існує», – каже він.

Буданов прогнозує, що загалом війна «не такий вже довгий час буде продовжуватися, скоро це закінчиться».

«Ну, я ніколи не казав «2-3 тижні». Якщо пам’ятаєте мої висловлювання десь наприкінці травня, то я тоді розказав алгоритм. Я казав, що в черні ми будемо трохи, на жаль, втрачати, в липні буде умовний застій, в серпні почемо рухи на відновлення своєї території. Взимку війна значною мірою стихне. І після зими почнеться завершення цього конфлікту виходом на першому етапі на адмінкордони станом на 1991 рік», – зазначив очільник ГУР.

Буданов додав, що звільнення Криму буде «не влітку, а до кінця весни, можливо, трохи раніше».

Він додав, що не боїться давати такі прогнози, бо «це навіть не початок кінця (завершення війни – ред.) це такий процес, який в розпалі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2022 15:17
забагато оптимізму для керівника такого рівня
Манергейм до анонім Показати IP 2 Жовтня 2022 08:49
Він з телевізора не вилазить навіть більше ніж МОУ і Гана Маляр, зато коли вертольоти були в Гостомелі то розвідка не слуху ні духу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus