USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський військовий розповів про пророцтво закінчення війни

30 Квітня 2015 17:17
Наприкінці 2016-го початку 2017-го року Україна переможе в протистоянні на сході держави. У цьому впевнений «айдарівець» і розповідає чому.

Після нагородження «айдарівців» відзнаками сьогодні, 30-го квітня, військовий Сергій із позивним «Сивий» розповів, що невизнана війна закінчиться уже через рік.

«Моя покійна тітка пророкувала, що це протистояння закінчиться наприкінці 2016-го року чи на початку 2017-го року. І це вона мені сказала ще задовго до початку революції «Гідності» та невизнаної війни. Вона про це все знала», - розповідає «айдарівець».
Для того, аби Україна швидше завершила протистояння перемогою, потрібно більше розуміння подій державою, розповідає ще один воїн.

«Необхідно, щоб вся країна була на одних рейках і жила одними проблемами. Бо не завжди ті, хто в тилу, розуміють, що відбувається на фронті. Якщо вся держава спрямує всі сили на перемогу – ми швидко завершимо цю війну, адже бойового духу, патріотизму нам вистачає», - наголошує Олександр Кралюк.

Прикладом незламного духу є «Сивий», який торік втратив ногу в бою у Луганській області. Він переніс чотири операції, зараз має протез. Боєць каже, що навіть з фізичною травмою готовий далі воювати, адже снайпер він професійний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus