USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Керівник має відповідати своєю шкурою за людей», – Ігор Палиця про дотримання маскового режиму

9 Жовтня 2020 12:19
Штрафувати людей у транспорті за відсутність маски сьогодні – не вихід. Ці штрафи ніхто не буде сплачувати. Але є керівники транспортних підприємств, які й мають нести юридичну та кримінальну відповідальність за дотримання епідеміологічних норм.

Таку думку в ефірі ток-шоу «Право на владу» висловив лідер партії «ЗА Майбутнє», нардеп від Луцька Ігор Палиця. Це стосується і директорів ресторанів, де персонал не вдягає маски, і будь-яких інших підприємств чи установ, інформує УНІАН.

«На превеликий жаль, у нас люди звикли, що поліцію можна ображати. Люди звикли, що якщо ти був в АТО й у тебе військова форма, ти можеш кидатися на поліцію. І поліція не відповідає, тому що вона боїться. Сьогодні поліцейський скаже комусь: «Одягніть маску», його просто не будуть слухати. Ми зараз це не змінимо», − сказав політик.

Ігор Палиця навів приклад: ще в березні, коли країна пішла на карантин, він мав розмову з керівником одного з великих підприємств Луцька, який просив не зупиняти роботу й дозволити далі працювати.

Читати ще: «Степанов має відповісти за злочин перед українцями», – Ігор Палиця про відставку міністра охорони здоров’я

«Я поставив умову: перевозити людей на підприємство найнятим транспортом, відповідати, що в цих автобусах усі люди будуть у масках, і на підприємстві всі люди працюватимуть у масках. Якщо цього не буде – підприємство буде закрите, а керівник понесе кримінальну відповідальність. Ми потисли руки, підприємство запрацювало, і ніхто не захворів.

Керівник має відповідати своєю шкурою за людей. По-іншому нічого не буде», − наголосив нардеп і додав, що й поліція так само має відповідати за свої дії, а не закривати очі на порушення карантину за хабарі.

Жорсткого карантину вводити не можна, впевнений Ігор Палиця. Треба переконувати людей носити маски й дотримуватися дистанції. Інакше країна й люди залишаться без грошей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus