USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керівник автодору назвав найгіршу дорогу на Волині

15 Грудня 2020 13:38
Найгірша дорога у Волинській області знаходиться в Рожищенському районі.

Про це йшлося 15 грудня під час пресконференції «Підбиття підсумків дорожньо-будівельного сезону 2020 року» в Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Як розповів керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак, найгірша ситуація в регіоні – з дорогою Т-18-02 Оленівка–Сокіл у Рожищенському районі.

За його словами, плачевний стан автошляху зумовлений тим, що його розбили габаритні вантажівки, котрі перевозять пісок із кар’єрів.

«Там катастрофічна ситуація. Звідки все пішло? Сільський голова підписав угоду, видав дозволи на розробку піщаних кар’єрів, однак не подумав про те, що буде з дорогами. А вантажівки розвалили її вщент. До Оленівки з Рожищ ми зробили ямковий ремонт, де могли. Далі – жах», – зазначив Анатолій Посполітак.

Він додав, що вже виготовлено проєктно-кошторисну документацію на ремонт 10 кілометрів цієї дороги, однак через бюрократичні перепони і закінчення сезону тендер довелося відмінити. Торги оголосять повторно вже наступного року.

Як зауважив керівник служби автомобільних доріг, незадовільна теж дорога до Великої Осниці Маневицького району.

«Стан дороги до Великої Осниці – це результат підвозу щебню. На М-07 поставили ваговий комплекс, тож усі машини пішли в обхід цим напрямком і розбили дорогу. Цього року в нас Укравтодор збирав інформацію про те, де в області доцільно облаштувати цементно-бетонні покриття, і ми подали цю дорогу (це приблизно 20 кілометрів), адже розуміємо, що щебінь возити продовжуватимуть», – сказав Анатолій Посполітак і додав, що на виїзді з цієї дороги, в Колках, планують встановити майданчик для здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

Читайте також: На Волині запрацюють два комплекси автоматичного зважування авто в русі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
12345 Показати IP 15 Грудня 2020 14:34
Яка різниця, що возять по дорозі ? Податки сплачуються, акциз і т.д., тоді ремонтуйте, а не казки розказуйте. А про ваговий контроль, то в точку, - має бути.
123 Показати IP 15 Грудня 2020 14:40
А дорогу, чи то напрямок руху з Мар'янівки до Бужан в Горохівському району він бачив, що таке заявляє? Там навіть фури не їздять.
!3 до 123 Показати IP 15 Грудня 2020 15:59
А він скаже, що то ви роверами її і кіньми роздовбали. Ви що не бачите, що то велике крадівництво в розгарі?
Сергій Показати IP 15 Грудня 2020 20:27
Він ще з Головна на Любохини не їхав через нудиже
Оксана Показати IP 15 Грудня 2020 21:47
Так,на Бужани.,Ржищів .....то вже гірше нікуди.І це не 10км,а 20.Руїна з руїн,люди втрачають терпець.Автобус не ходить тому що катастрофа з дорогою.Як людям бути????
Андрій Показати IP 15 Грудня 2020 23:30
Нехай проїдеться з Доросинь до Кияжа,якщо в нирках є пісок,то без терапії "вийде"... P.S.відрізок дороги Доросині-Кияж,відстань якої максимально 5-6км,за часи Незалежності України жодного,підкреслюю,ЖОДНОГО ремонту не булр проведено державою!!!! Шановні журналісти,прохання щоб Ви при можливості зробили репортаж про цю ділянку,бо мабуть по іншому ніяк не достукатись ні до місцевої,ні до районної,і т.д.влади!!!!!....
Олексій Показати IP 16 Грудня 2020 00:02
На дорозі Т-0309, в районі сіл Растів, Дольськ, Перевали 10-20 днів тому робили ямковий ремонт. Технологія робіт була така - засипали ями асфальтом прихлопали лопатами... і все. І вже після першого сніжку і морозу асфальт розсипається. Керівник облавтодору може з’їздити і переконатись в якості проведення ремонтних робіт, за державні кошти, підрядників яких, між іншим обирали на тендері.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus